Ethereum (ETH)
Re: Ethereum (ETH)
To isté by si pisal aj rok dozadu keď bol btc na tisícke. Ja som čo to dal do btc aj eth a to plánujem podržať dlhší čas. buď to vyjde a pôjde to hore alebo nie. A ďalšie by som rad investoval do iných menej známych coinov.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Veď ja ti to neberiem, pôjde to hore krásne ja osobne by som nevyberal nič - síce ja baaagrujem, nenakupoval som eth nikdy.
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tak hore to asi pojde len neviem ci hned tento rok
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
alebo konecne bublina splasne
Tazko povedat ci je ETH bublina. Ide o to, ze ludia do toho leju peniaze = akceptuju to ako nejaku hodnotu. Sice imaginarnu, ale povedzme si, co je vlastne zlato? Je to len nejaka komodita, vzacna, ktora sa neda zduplikovat. Nenajem sa z neho, neviem ho prakticky na nic pouzit, dokonca nim ani rozumne zaplatit. Neviem, ci to len vidim takto ja, alebo mam len nejaky zly pohlad na kryptomeny, ale btc a eth vnimam nejako tak. Kedze su uz nejaku dobu na trhu, obtiaznost aj cena tazenia je uz pomerne velka, takze nehrozi zrazu zaplava trhu obrovskym mnozstvom lacnych coinov.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Proste niekto kedysi povedal, ze zlato ma hodnotu, lebo je pekne, zlte a hotovo. Mohla by to byt aj zula Je to presne to iste.
aku imaginarnu hodnotu? Dolar ma imaginarnu hodnotu....Naješ sa z neho, ma hodnotu voči fiat menám = môžeš sa už z neho najesť. A áno vieš aj zaplatiť aj kúpiť aj predať. Prepač ale ETH je LEN token. Odporúčam naštudovať ASPOŇ základy: https://en.wikipedia.org/wiki/Ethereum
- Odar
- Pokročilý používateľ
ETH Lending https://blog.ethlend.io/
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
to je uplne v poriadku turbiatko ze si nekupil pri 600... vobec sa netrap po dvoch tyzdnoch !
bude aj za 2000 aj za 3000... v pohodeeeee
bude aj za 2000 aj za 3000... v pohodeeeee
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
zas ? nenaucila ta mamina,ze nemas plakat nad rozliatym mliekom ? ja som emocne aj nakupil aj predal (ano obabral som sam seba asi o 3.5k v lepsom pripade, skoro 5.5k v horsom pripade, a skoncil som jemne v pluse) - a potom som znova vahal ci nakupit a vidis zijem som zvedavy kam to pojde, ale vyzera to vtipne
treba tazit.. dokedy sa da... problem trocha je ze sa nevie dokedy sa bude dat (bavim sa konkretne o eth).
Turbo prestuduj si whitepapers, a podpor technologiu ktora ma buducnost. Ja som toto robil asi tyzden, jedine whitepaper ktoremu som plne rozumel, riesil viac ako jeden usecase, a ma velku podporu tech komunity dodal ETH = investoval som sem. So far, so good. Vyserte sa na trhy grafy a kktiny, crypto je v plienkach a maturita na burze je v nedohladne. Stale som nazoru ze z dlhodobeho hladiska sa oplati investovat do projektov, ktore maju produkt, ideu, aktívny vývoj, podporu, akceptáciu, implementáciu ...
Nie som vsak ani fin. poradca ani sibila. Cize to prosim berte ako moj osobny nazor, nikoho nejdem nahovarat na investiciu. Je to kazdeho osobna vec (DYOR!)
Turbo prestuduj si whitepapers, a podpor technologiu ktora ma buducnost. Ja som toto robil asi tyzden, jedine whitepaper ktoremu som plne rozumel, riesil viac ako jeden usecase, a ma velku podporu tech komunity dodal ETH = investoval som sem. So far, so good. Vyserte sa na trhy grafy a kktiny, crypto je v plienkach a maturita na burze je v nedohladne. Stale som nazoru ze z dlhodobeho hladiska sa oplati investovat do projektov, ktore maju produkt, ideu, aktívny vývoj, podporu, akceptáciu, implementáciu ...
Nie som vsak ani fin. poradca ani sibila. Cize to prosim berte ako moj osobny nazor, nikoho nejdem nahovarat na investiciu. Je to kazdeho osobna vec (DYOR!)
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tak tebe sa paci technologia, zvysok chce zarobit
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Quicky, to ty si uz stihol to ETH aj predat ?
- Odar
- Pokročilý používateľ
Tak ked ma Radeony, tak ine ani nema velmi zmysel tazit, ako ETH. Ja by som akurat casom aspon trochu rozhodil portfolio na viac mien - predsa je to bezpecnejsie, ale to je uz Broslovskeho volba. Tazenie je sice casovo narocne, ale z hladiska rizika je to asi najlepsie riesenie, lebo pri najhorsom cloveku zostane zelezo. Ak prerobis povedzme 500 EUR, tak to ide proste do /dev/null a nic s tym nespravis. Pri tazeni sa prakticky len rozhodujes, ci to predas za aktualnu trhovu cenu, alebo pockas, aby si zarobil casom na kurze.