geroswen napísal: Ne 14. Jan, 2018, 21:03
Pri miningu nizsi PL neznamena, ze mas automaticky aj nizsi hashrate. Ja mam na mojich 1070Ti PL na 80%, +200MHz Core, +600MHz Pamate a na vsetkych algoritmoch mam vyssi hashrate nez pise NiceHash.
Som rád že konečne niekto vidí realitu, všetky výpočty, ktoré dáva whattomine od nicehash sú nepresné a ľudia čo ťažia cez bazény majú také isté zárobky, nehovoriac o enormných poplatkoch . Nicehash je scam, ruky preč.
Ja netvrdim, ze ich vypocty su nepresne ani ze je NiceHash scam. Myslim, ze pre defaultne nastavanie GPU su tie vypocty dost presne. CPU mi sice tazi rovno do penazenky ale vsetky tri GPU idu cez NiceHash a zatial som s vysledkom spokojny. To, ze si zoberu percenta zo zisku je normalne a som si toho vedomy.
Ak mas skusenost, ze pri tazeni cez bazen a naslednom predaji coinov na burze zarobis viac ako cez NiceHash, tak daj vediet... ja mam skor take info, ze aj velky minery, co tazili cez pool presli na NiceHash.
Tak pocitaj. Len samotne karty vychadzaju papierovo na 790W. 1700X ma TDP 95W, ktory vies dosiahnut v torture teste. Otazne je na kolko ho vytazi miner. Ked znizis power limit na grafikach tak by si sa mal zmestit do limitu zdroja aj s nejakou rezervou.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
jj, tiez si myslim, ze by to mal zvladnut. Tri karty mam osadene na doske a stvrta pojde cez riser. Po novom by mali ist vsetky na teplotach pod 60 stupnov.
Power limit mam aktualne nastaveny na 80% a vecer mi segra prinesie watt meter, aby som vedel kolko to aktualne berie zo zasuvky. Ked tak znizim este o par % PL...