Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
vsak napis broslo, co si myslis sem, a SS ignoruj
ja som to dal len ako vtipek, samozrejme ... ja sa nestazujem, iba sa smejkam
ja som to dal len ako vtipek, samozrejme ... ja sa nestazujem, iba sa smejkam
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
DankoPR ja som raz posielal o 5 ráno a poobede mi nabehli peniaze zo SLSP. Ak ti to treba úplne že rýchlo rýchlo, tak asi iba kartou.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Ja sa tiez nestazujem a tiez som kupil predtym nez som sem napisal.
Si posli EUR na CB a mas hned pripravene ked treba.
Si posli EUR na CB a mas hned pripravene ked treba.
.
pred cca hodinou boli na alze karty MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING TRIO, predali sa za tu cenu snad za polhodinu
maniaci vas odhad
pojde to este dole ci nakupovat teraz?
pojde to este dole ci nakupovat teraz?
Spoiler: ukázať
už to pomaličky ide hore, apsoň teda na zostatku to vidím
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Ono to zrejne stupne hore, len trochu paniky niekto chce narobit
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Tiez vam nejde Nicehash ?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ist ide, ale nechce nic nacitat zo servera
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
brosklo nemyslel som to v zlom, skorej ako joke sak jasne, nikto sa nelubi opakovat atd... mnaaa uz panika nechytaaa keby mam teraz cashe na CB tiez zrejme nakupim, resp este mozno to trosku dropne... vypredaj = nakup ... (teda ak to neni final blow, co nikto nevie )
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Presne vypredaj = nakup, to je podla mna sila, co to este drzi ... Zacne to klesat, stale sa najdu ludia, co to beru ako prilezitost a nakupia. Podla mna to postupne takto stylom tatranskych hrebenov pojde od Gerlachu az do Stareho Smokovca Snad nie az do Stredy nad Bodrogom.
Podla mna sa blizi cas vyplacania zadrzavanych provizii na NiceHash - tych ulupenych. Aby ich to moc nestalo ucelovo tlacia cenu dole aby lacno nakupili a "vratili" ludom. Taka spekulacia
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
https://www.ccn.com/bitcoin-price-tumbl ... y-traders/
Som zvedavy, ci zvysok sveta dokaze kupit BTC, ktorych sa bude teraz Cina zbavovat
Som zvedavy, ci zvysok sveta dokaze kupit BTC, ktorych sa bude teraz Cina zbavovat
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
Dokázať, dokáže. Otázka bude za akú cenu Necháme sa prekvapiť.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Vidis, na teba som zabudol reagovat. Ze prve tri "kvartali" to bol prirodzeny rast. Ano, prirodzeny rast, 6 nasobny narast hodnoty, ziadna bublina. Skus si pozriet este raz ten graf a prestavit to na tak 5 rocny prehlad, ako vyzerali tie tvoje "kvartali" ... Co nastalo potom, graf hovori sam za seba, nie je co k tomu dodat. Nech uz si ten graf vysvetli kto chce ako chce.
Ale mas pravdu, zadefinovat sa to ako bublina neda, vlastne v podstate sa zadefinovat neda nic, tak ostaneme pri tom, ze to mozno je a mozno nie je bublina. Nabuduce o tom radsej fakt pokecam so 14 rocnymi detvakmi v MHD.
Ale mas pravdu, zadefinovat sa to ako bublina neda, vlastne v podstate sa zadefinovat neda nic, tak ostaneme pri tom, ze to mozno je a mozno nie je bublina. Nabuduce o tom radsej fakt pokecam so 14 rocnymi detvakmi v MHD.