Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Marketplace (Coinbase, GDAX, Bittrex, Binance, Kraken a ine..)
bcc bol hnoj, o tom sa vedelo dost dlho
a k tomu banu
a k tomu banu
https://twitter.com/iamjosephyoung/stat ... 6508078080News1 (Korean Media):
Several employees and officials within the Financial Supervisory Service of South Korea bought and sold bitcoin right before the false "cryptocurrency trading ban" by Justice Minister.
Market manipulation, negligence, and corruption. Investigation ongoing.
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Včera som stihol preliať zec a zcl, dnes už 700€ profit .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Ja som stihol predat pri 1150, takmer presne som trafil top, a vyplatil som si vsetky vklady do eth... cize uz idem len s tym co som vyminoval a co ostalo po nakupoch. Ostalo mrte ( kedze som nakupoval okolo 500-550 ) hestegdvapalcehore.
O dne - este by som nejasal zanik bitconnectu ma hrozne potesil ale ripple sa uz zas pumpuje jak hovado ...
O dne - este by som nejasal zanik bitconnectu ma hrozne potesil ale ripple sa uz zas pumpuje jak hovado ...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
jj ripple uz zase fici
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
mam pocit,ze tieto vlny tradovat ma daleko vacsi zmysel ako minovat
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
No mat kapital, mozno by to stalo za skusenie. Napriklad ten ripple, vcera po 0.7 dnes 1,4 a osobne skor ratam ze porastie. Eth bol na urovni 600 eur, dnes 1100
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Tam platí jediné: "Po vojne je každý generál".
Treba si to vyskúšať najprv hypoteticky, reálne napísať pri akej hodnote a kedy si vložil, viac krát zopakovať a uvidíš, či by to malo zmysel.
Treba si to vyskúšať najprv hypoteticky, reálne napísať pri akej hodnote a kedy si vložil, viac krát zopakovať a uvidíš, či by to malo zmysel.
sentimentálna spomienka - valid cpu
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bez kristalovej gule si to mozes skusat hypoteticky, kolko chces. Vyskusas hypoteticky 20 krat. A na 21. krat, ked to budes chciet zrealizovat, tak to spadne a uz sa to viac nespamata. Kto vedel, kam az to bude padat a ako sa to bude vyvijat ? Spokojne to mohol niekto kupit pri prvom poklese za 14 000 a teraz je to ledva 10 000 a ci to porastie. Cele to je loteria.
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
tak tak, tradovat vlny vacsina ludi je tradovanim v strate. ono je pekne, ze to par krat vyde, ale dlhodobo...
Spoiler: ukázať
Asi tak, ja som vložil na tradovanie nejaké prachy a dosť som na tom prerobil (percentuálne, absolútne nejde o sumu ktorá by mi dlhodobo chýbala), lebo v tom momente situácia vyzerá vždy úplne inak. Následne mi už je úplne jasné čo som mal spraviť, to sa nedá porovnať.
Ako dosť mi uškodilo že som začal tradovať deň pred tou prvou veľkou korekciou pred koncom roka, čo ma okamžite dostalo do veľkej straty a potom človek začne riskovať aby si to vynahradil čo z dlhodobého hľadiska uškodí ešte viac... a tiež som stavil na zlého koňa (XMR), ktoré sa už nikdy nedostalo na pôvodnú úroveň. Teória je pekná, ale je to všetko veľká lotéria pokiaľ človek nemá insider info. Taktiež človek čo začal tradovať v auguste či pred rokom (či dokonca skôr) je na úplne inej štartovacej čiare ako keď chce niekto začať teraz.
Ako dosť mi uškodilo že som začal tradovať deň pred tou prvou veľkou korekciou pred koncom roka, čo ma okamžite dostalo do veľkej straty a potom človek začne riskovať aby si to vynahradil čo z dlhodobého hľadiska uškodí ešte viac... a tiež som stavil na zlého koňa (XMR), ktoré sa už nikdy nedostalo na pôvodnú úroveň. Teória je pekná, ale je to všetko veľká lotéria pokiaľ človek nemá insider info. Taktiež človek čo začal tradovať v auguste či pred rokom (či dokonca skôr) je na úplne inej štartovacej čiare ako keď chce niekto začať teraz.
Naposledy upravil/-a wingo v Pi 19. Jan, 2018, 13:07, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Do kamena tesat. Ono sa pekne vyprava o tych grafoch, ked clovek pozera historiu (= vidi, ako to nasledovalo), alebo tam nema svoje prachy. Ja som napr. tiez dokupoval LTC, ked siel dole. Ale musim sa priznat, ze moc mi to nevyslo. Mohol som ho kupit podstatne lacnejsie. Hlavu v smutku kvoli tomu nemam, lebo je to pomerne stabilna mena s vyhladom buduceho rastu, ale cloveka to vzdy skrie. Trafit idealny spodok, alebo vrch je naozaj tazke. No ale o tom to je. Nie vzdy sa podari idealny nakup / predaj. Najmenej rizikove je podla mna tazenie. V globale som s portfoliom aj po tychto otrasoch v pluse, takze beriem uplynuly tyzden ako uspesny. Navyse sa mi podarilo zbavit BTC prakticky len za tranzakcne poplatky medzi penazenkami, co povazujem za uspech.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
využite tie vlny, lebo keď sa do toho zapoja AOS tak je to už potom komplet celé v pi*chi
.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Chalani, kto by ste mi vedeli pomoct kto ste na litebit e registrovany?
Ake meny drzite? ktorym verite ze pojdu hore? pochvalte sa portfoliom