IMG_20180124_191443.jpg
Toto mi robi tlaciaren aj po vycisteni OPT valca. Takisto vycisteny komplet mechanizmus okolo OPT valca tj pritlacny valec stierky proste vse. Da sa s tym nieco urobit? Ak nic tak potom uz len nova tlaciaren.Tlaciaren Lexmark E232 problem
Tlaciaren Lexmark E232 problem
Toto mi robi tlaciaren aj po vycisteni OPT valca. Takisto vycisteny komplet mechanizmus okolo OPT valca tj pritlacny valec stierky proste vse. Da sa s tym nieco urobit? Ak nic tak potom uz len nova tlaciaren.
Spoiler: ukázať
- britva
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 15. Nov, 2004, 14:00
Re: Tlaciaren Lexmark E232 problem
Mal som podobny problem s touto tlackou. Sla do elektroodpadu. Skusal som menit ako ty a nepomohlo to.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Tlaciaren Lexmark E232 problem
V servisnom manuali mas na toto tzv. pravitko - rozpisane vzdialenosti, podla ktorych tieto opakujuce sa odtlacky urcis, ze co ich robi.
Moze to byt hocico, v ceste papiera, co sa tam otaca - podla prejavu poruchy tipujem obrazovy valec alebo developer. Netusim, ci to ma ta tlacka vsetko v jednom (menis len toner, ktory obsahuje valec, developer, aj toner. prasok), alebo to ma spotrebak deleny, ze kazda vec je extra vymenitelna.
Ak to ma vsetko v kope, tak vymen toner a uvidis. Ak nie, je treba to cele prezriet, ci niekde nevidno nejaku anomaliu - mastny povrch ci valca, ci na developeri, ktory ma tiez tvar valca.
Moze to byt aj vadny obrazovy valec takym sposobom, ze jeho povrch je defektny a robi podobne artefatky.
Moze to byt hocico, v ceste papiera, co sa tam otaca - podla prejavu poruchy tipujem obrazovy valec alebo developer. Netusim, ci to ma ta tlacka vsetko v jednom (menis len toner, ktory obsahuje valec, developer, aj toner. prasok), alebo to ma spotrebak deleny, ze kazda vec je extra vymenitelna.
Ak to ma vsetko v kope, tak vymen toner a uvidis. Ak nie, je treba to cele prezriet, ci niekde nevidno nejaku anomaliu - mastny povrch ci valca, ci na developeri, ktory ma tiez tvar valca.
Moze to byt aj vadny obrazovy valec takym sposobom, ze jeho povrch je defektny a robi podobne artefatky.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB