to je otazka. v poslednej dobe casto musim pracovat z dokumentmi ktore su nazdielane cez google drive (teda nie su na mojom vlastnom drive len k nim mam pristup na editovanie). pracovat s tymi subormi z google docs je pain in the ass, kedze nejsu na mojom vlastnom drive tak nemozem ich prekopirovat s novou verziou vytvorenou vo worde.
aj som si stiahol google drive plugin do office, ale ked dam cez neho otvorit subor vo worde tak namiesto wordu sa otvori na google docs. podla screenshotov na nete pravy klik na subor by mi mal ponuknut editaciu vo worde ale ja nic take tam nemam.
som z toho dost zufaly, dnes som hodinu pisal dokument vo worde a dalsie dve som rozmyslal ako ho dostat na google drive namiesto povodneho suboru zo zachovanim formatovania aj veci ako hlavicka, cislovanie stran apod. a nakoniec som to musel aj tak rucne prerobit. zlaty onedrive nema konkurenciu.
ako editovat dokumenty z google drive v MS Office?
Re: ako editovat dokumenty z google drive v MS Office?
Pokiaľ viem tak editovat veci s google drive sa dajú iba ak si na online MS office ja bežne editujem veci na online stránke kedže MS offcie v pc nemám
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
online MS Office? nemas namysli google docs? lebo aj online MS Office by bol lepsi ako ten googlacky editor, ale pochybujem ze by to takto fungovalo.
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
online word existuje pri office365 ale neviem co ti to pomozes s google docmi
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Malo by ist vyexportovat dokument z google drive do Office formatu, ale nemam s tym moc dobre skusenosti. Rozhadzovalo mi to formatovanie.
Zlaty TeX a nadstavby.
Zlaty TeX a nadstavby.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Bezni ludia maju problem ak im poslem TeX na upravu