Budget (herna) mys
Re: Budget (herna) mys
Potvrdzujem donedavna som pouzival dm1s pro , teraz uz chvilku g pro a je to riadny rozdiel ... Ziadny pro somna nieje (este mi dojde ze hram 100x horsie), ale keby ma niekto napadne a struhnem mu s tou myskou tak ho asi zabijem.. Mysku by som utrel od krvy a hral by som dalej je to proste tank 10/10 nic insie uz do ruky nechcem .. Dufam ze vydrzi a nebudem musiet vyhadzovat grose kazdy polrok
prizivim sa na tejto teme aby som nezakladal novu.
zhanam novu mysku a 60 eur sa mi zda uz trochu vela tak som sa pozeral po niecom inom.
objednal som z amazonu cm mastermouse pro L, ktora tam je teraz za 29, co mi prislo ako super cena.
musim ale pvoedat ze myska je pre mna velke sklamanie a planujem ju vratit.
- totalne tuhe tlacitka (obzvlast prave kde sa mi stane ze kazdy treti krat ho ani nestlacim)
- kolecko ma taky divny feeling a je este aj trochu nakrivo (co je asi len chyba kusu)
- mam qck podlozku a myska po nej ani zdaleka neklze tak ako moja stara
- ergonomia mne osobne vobec nesadla do ruky
doteraz som mal a4tech bloody v7, ktora mi vyhovovala ako tvarom tak aj vsetkym ostatnym. akurat ze sa mi uz zosuchalo pogumovanie co mi vadi a myslel som ze siahnem po niecom trochu znackovejsom s dobrym senzorom (aj ked to podla mna v zivote nerozoznam ze aky to ma senzor).
viete nieco poradit alebo si kupim znova a4tech?
zhanam novu mysku a 60 eur sa mi zda uz trochu vela tak som sa pozeral po niecom inom.
objednal som z amazonu cm mastermouse pro L, ktora tam je teraz za 29, co mi prislo ako super cena.
musim ale pvoedat ze myska je pre mna velke sklamanie a planujem ju vratit.
- totalne tuhe tlacitka (obzvlast prave kde sa mi stane ze kazdy treti krat ho ani nestlacim)
- kolecko ma taky divny feeling a je este aj trochu nakrivo (co je asi len chyba kusu)
- mam qck podlozku a myska po nej ani zdaleka neklze tak ako moja stara
- ergonomia mne osobne vobec nesadla do ruky
doteraz som mal a4tech bloody v7, ktora mi vyhovovala ako tvarom tak aj vsetkym ostatnym. akurat ze sa mi uz zosuchalo pogumovanie co mi vadi a myslel som ze siahnem po niecom trochu znackovejsom s dobrym senzorom (aj ked to podla mna v zivote nerozoznam ze aky to ma senzor).
viete nieco poradit alebo si kupim znova a4tech?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Aug, 2009, 22:29
Ja si pochvaľujem Zowie by Benq EC1-A. Výrazne som sa zlepšil vo všetkých FPS hrách. Len tlačítka sú hlučnejšie ako som čakal a koliesko vŕzga.
V zápale boja to nevnímam, len pri surfovaní. Myš mi sadne do ruky. EC1-A je väčšia ako EC2-A.
V zápale boja to nevnímam, len pri surfovaní. Myš mi sadne do ruky. EC1-A je väčšia ako EC2-A.
na amazone su tieto vkuse v akcii ak ti to nesuri pockat
https://www.mydealz.de/deals/g502-prote ... ur-1081662
https://www.mydealz.de/deals/g502-prote ... ur-1081662
Spoiler: ukázať
nakonie som kupil logitech g203.
v datarte teraz za 27 .
podla recenzii je to okrem senzora to iste co g pro a aj senzor nie je zly len to nie je ten 3366.
spokojnost.
v datarte teraz za 27 .
podla recenzii je to okrem senzora to iste co g pro a aj senzor nie je zly len to nie je ten 3366.
spokojnost.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
updatni si firmware...zlepsia sa ti parametre senzora https://pctuning.tyden.cz/index.php?opt ... &Itemid=57
uz sa stalo. ponuka to automaticky pri instalovani softwaru k mysi.