Mining (pools, software, hardware)
Re: Mining (pools, software, hardware)
Dnes som to konecne spustil. Zatial 4 karty (gtx1060) v dvoch doskach, zvysne 4ks zapojim ked pridu risery. Cize asi do konca tyzdna. Povodne risery co som objednal mali len sata napajanie a to som nechcel riskovat.
Zacal som tazit ETH cez Claymore na nanopoole. Hashrate dokopy je 95 Mh/s pri 80% power limite, +100 core clock, +500 memory clock, fany na 70% a teploty do 52°C na vsetkych kartach. Zatial to bezi stabilne. Urcite si chcem este kupit wattmetre do zasuviek.
Ucim sa stale za pochodu a som zvedavy ako to bude pokracovat.
Zacal som tazit ETH cez Claymore na nanopoole. Hashrate dokopy je 95 Mh/s pri 80% power limite, +100 core clock, +500 memory clock, fany na 70% a teploty do 52°C na vsetkych kartach. Zatial to bezi stabilne. Urcite si chcem este kupit wattmetre do zasuviek.
Ucim sa stale za pochodu a som zvedavy ako to bude pokracovat.
- Odar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Len ten withdraw poplatok 0,01 DOGE je fakt dost. To mozes vytiahnut hoci aj v ETH - prast, alebo uhod. To uz vyjde lepsie v LTC.
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Ja čakám, kým skončí maintance na ZEC. Zatiaľ držím LUXy v peňaženke... Neviete do kedy to bude trvať?
DESKTOP
Spoiler: ukázať
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Všeobecne všetko celkom padlo od pondelka
. Rád by som si už niečo povyplácal, ale radšej si počkám...

DESKTOP
Neviete prečo NH vypláca menej BTC ako napr. pred 2-3 týždňami? Chodilo mi za 48 hodín cca 0,0016 BTC a teraz iba 0,0010. To tak stúpla náročnosť?
Ďalšia vec čo ma trochu serie je, že keď ťažím cez CPU CryptoNight tak viem, že mi to má chodiť na cca 510 H/s (8700K na 5 GHz), ale musím reštartnuť klienta niekedy aj 10x aby mi to konečne dalo takýto hash rate, ale o nejaký čas sa to samé reštartne a zas to klesne na cca 400 H/s. Máte nejaký hint ako to stabilizovať?
Ďalšia vec čo ma trochu serie je, že keď ťažím cez CPU CryptoNight tak viem, že mi to má chodiť na cca 510 H/s (8700K na 5 GHz), ale musím reštartnuť klienta niekedy aj 10x aby mi to konečne dalo takýto hash rate, ale o nejaký čas sa to samé reštartne a zas to klesne na cca 400 H/s. Máte nejaký hint ako to stabilizovať?
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Nie, narocnost je rovnaka, len isli "trochu" dole ceny ... to su tie socialne istoty 

Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
Vcera som sa trocha hral s nastavenim pamati na kartach. Dve karty maju Micron pamate a dve Samsung pamate. Samsungy sa mi podarilo dostat na 9600MHz a vyzera ze idu stabilne. Microny sa mi na viac ako 9000MHz stabilne nepodarilo dostat, po tejto hodnote zostavali karty nestabilne a zacalo mrznut tazenie.
Kedy mate payout v NH? Next payout 2018-02-04 11:01 mi pise a uz tam mam trojnasobok limitu na vyplatu.
.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
teraz maju zase nejake problemy, vid twitter
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Mne uz znizili balance, tak predpokladam, ze za chvilku mi to pripisu do penazenky. Tiez mi ich mali pripisat uz vcera ale nevydalo.
Na Twitteri pisali, ze to suvisi s tym, ze vyplacaju aj tych 10%.
Na Twitteri pisali, ze to suvisi s tym, ze vyplacaju aj tych 10%.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
Tak mne dnes doobedu ukazovalo balance cca 4-5€ a teraz mam nulu ale v transakciach nemam nic, naposledy mi prislo 30.1 a program mi ukazuje zarobok cca 4,77 za den ale do balance nic nepridava, stale je nula ale ved by to malo pomaly pridavat po centoch nie, tak to bolo doteraz, ci sa im nieco zas pototo? Verziu mam 2.0.1.10
- Odar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Davam do pozornosti Bminer (alternativu k EWBF miner). Narychlo som ho vyskusal na ZEC a zda sa, ze je skutocne rychlejsi. Dlhodobo ho skusat teraz nejdem, lebo LUX, ale GTX-aci vyskusajte, ked budete mat cas.
trochu málo informácií, ktorý míner používaš, aké nastavenie, hlavne koľko threadov, ale skúsil by som sa pohrať s nastavením affinityBiFino napísal: Št 01. Feb, 2018, 16:56 Ďalšia vec čo ma trochu serie je, že keď ťažím cez CPU CryptoNight...