Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Odar aj keby to slo pod tie ceny, bolo by megarisky (risky ani nie ale skor utopia - samozrejme stat sa to moze ) a hlavne megagreedy nastavit buy limity nizsie Alekazdeho osobna vec samozrejme.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Preto som si zobral dlhe pravitko, naniesol to fixkou na monitore a tak nastavil Ak mi to vyjde, budem rad. Co uz bude potom, uvidime. Bud to pojde tak ci tak do sraciek, alebo z toho cosi vytazime.
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
@Odar: Tie Luxy, čo ťažíš si zatiaľ nechávaš alebo meníš na niečo iné?
http://www.vysavace-domacnost.cz/images ... C09137.JPG to vazne sa toto da tazit? Odar ty sa nezdáš, take niečo držat doma (trocha srandy do tej tragedie )
- Odar
- Pokročilý používateľ
Tak zaberie to sice viac miesta v pivnici, ako ETH, ale ta historicka cena
LUX siel cez vikend v spravny moment LUX --> BTC --> ZEC. Sa to tak proste oplatilo Ked su uz tie vykyvy, treba ich vyuzit vo svoj prospech.
LUX siel cez vikend v spravny moment LUX --> BTC --> ZEC. Sa to tak proste oplatilo Ked su uz tie vykyvy, treba ich vyuzit vo svoj prospech.
https://kryptoportal.sk/litepay-litepal ... bne-brany/Odar napísal: ↑Po 05. Feb, 2018, 17:39 Uplne narovinu - mam nastavene oktobrove limity na nakup. To su ceny, ktore som ochotny za terajsej situacie v EURach do toho este dat. Otazne je, ci to nepojde este aj pod tie ceny. Trebars u LTC mame otestovany dolny limit niekde na 80 EUR / LTC. Ale ked pozeram na ten graf, 50 EUR / LTC je dost realne.
Uvidime.
A urcite to z mojej strany neberte ako nejaku analyzu. Len moj subj. nazor.
Ak LTC padne pod 50E tak tam dam dalsie eura ... hoc som teraz -40% co som do toho dal ...
- Odar
- Pokročilý používateľ
Presne to je dovod, preco mam order na LTC. Lenze nechcem nakupit draho. Tiez nemam s LTC moc dobru historiu - som sa s nim vzdy nejako osral (ako zas ON za to nemoze )
z biznis hladiska nieje zly napad nakupit aj ripple ak padne pod 30 centov
- Odar
- Pokročilý používateľ
Je to mozne. Ripple ale nesledujem, takze neviem, o com. A nerad idem naslepo do niecoho, o com nic neviem. Ale vdaka za tip.
Mimochodom je vonku nova penazenka na LUX. Na pooli robia maintenance, na Cryptopii je tiez planovany.
Mimochodom je vonku nova penazenka na LUX. Na pooli robia maintenance, na Cryptopii je tiez planovany.
co sa teraz oplati? ETH ci LTC?
Spoiler: ukázať
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
4ks ETH v peňaženke, do konca apríla zisk ako lusk.
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
- Matej.T
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bitcoin plunged below $7200 as banks ban crypto-currency payments on credit cards
https://overclock3d.net/news/misc_hardw ... it_cards/1
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
kua nestihli mi prist prachy ach jaj.. snad zajtra druha vlna
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Zatial len kreditky... kym to nie su debetne karty, tak v pohode.Matej.T napísal: ↑Po 05. Feb, 2018, 22:43 Bitcoin plunged below $7200 as banks ban crypto-currency payments on credit cards
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
tak bud coinbase blokuje nakupy alebo slovenska sporitelna... uz mi nejde kupovat ani cez nu
Spoiler: ukázať