Pani, nehadajte sa!
Alphy mam na usiach a pojdu s5 do obchodu... to sa neda pocuvat. Ludia vy vobec mate, alebo ste poculi, to co odporucate?

Na sennoch px100 mam o 5 tried lepsi zvuk. Vyhodit sefa divizie sluchadiel v Kingstone ci kto to vyraba. Katastrofa. Pustil som si FLAC Metallica a to sustanie gitar bolo az na zaplakanie.

Basy zacnu v polke hlasitosti chrcat ci duniet

, no hroza, vysky nevyrazne, cinkanie nepocut

. Jedine s cim to ako tak ide je to CSko, avsak vymenil som za stare senny a pocit rovnaky. Senny za 40 eur mali lepsi priestor aj lepsiu identifikaciu v nom,
toto ma dorazilo, ze herne sluchadla

. O kvalite podania zvuku sa nejdem vyjadrovat, opakoval by som sa...
Ako mozu chalani profi hraci mat toto na usiach? Co nepocuju?

Nasiel som ich aj vo vela odporucani profi hracmi
loleqboleq,
dakujem za rady, vyzeraju fakt zaujimavo, monitory za taku cenu, az sa mi nechce verit. A este aj dobre vyzeraju..
Uz som mal na usiach sluchadla od x znaciek, no chcel som headset cisto na hranie hier. Ale aj toto s tym mikrofonom vyzera dobre. Su aj ine moznosti? Alebo nemam vymyslat? Nie som zavysly na basoch, ale ako pises daju sa nastavit.
A este nieco... Ako je to teraz s clom? Do kolko Eur to nepodlieha precleniu? A ak ano, tak kolko moze byt dan? Odhadujem do dvacky? ...
Len teraz lutujem ze som sa uponahlal, jak furt

Ale hadam ich vezmu s5 a este pockam na rady.
MSI Z77A-G43, Intel Core i5 2500K@4,0GHz+Noctua NH-U12P, 4x4GB Kingston 1600 CL9 HyperX Blu (Red) XMP, MSI NVIDIA GeeForce GTX 1060 6GB, ASUS Xonar D2X PCI-E, Samsung 860 EVO 250GB, Kingston SA400 240GB, Kingston SV300 120B, Western Digital Red 3000GB SATA III + USB 400GB, DWDRW Asus DRV-24D5MT SATA, PSU SuperFlower SF-550P14PE Golden King, Case Fractal Design Define R4 Black Pearl + 3x Noctua NF-S12 1200, Panasonic TX-P42G20E + LCD Benq 27"