Chalani dá sa dáko cez Social Club stiahnuť GTA V ktoré mám zakúpené ako DVD Verziu? Nikde to tam nemôžem nájsť, potrebujem to stiahnuť lebo nemám pri sebe krabici a popravde momentálne nemám ani DVD mechaniku
Pri prvom spuateni sa ta to opyta ci lokal alebo cloud na save z hry
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
@marek
afaik, to fungovalo. takto
logni sa na web rockstar social club
potom si rozroluj v hornej liste pod svojim nickom tlacitko a tam budes mat ozubene koleso, kde by mal byt zoznam tvojich zakupenych hier a pri kazdej aj digital download.
nejsom doma teraz, tak ti to neviem potvrdit.
skus takto.
po kazdom update AMD ovladacov (R9 280X) mi ta hra skape, proste nacitava pribeh a potom to sekne a az okno do win pomoze a tam uz je aplikacia padnuta na pozadi, ide ma urvat z toho co s tym ? to zakazdym to mam instalovat nanovo a tahat 70 GB ?
edit:
nakoniec to ani nie je updatom ovladacov AMD, ale updatom hry, ktore chodia raz za mesiac cca- Aj som daco googlil, ale no resolve. Game has stopped working. Toto mi napise ked v hre kliknem na nacitanie pribehu, samotnu hru teda do menu nacita a potom ked tam nacitat pribeh chvilu to nacitava a potom zamrzne a vo win napise to Game has stopped working.
Vie mi s tym niekto pomoct ? skusal som zmazat natvrdo update 17 v adresari samotnej hry, ale samozrejme to stiahne na novo opat
Xbox Series X... Samsung S24 ... AMD Ryzen 7600X, Patriot Venom 32GB DDR5 CL30 6000MHz, ASUS PRIME B650 PLUS, XFX Dual Radeon RX 9060XT 16GB, 1TB M2 SN7100, 4TB HDD, 27" AOC Q27G4XF
Ja akurat instalujem, ale hrat budem len single, lebo ako pises, je to fail... tie cheaty a atd...
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
hej, len kktkovia co si vymoduju ucet (lvl + cash) ta potom zabijaju pri predavani biznisu.
(a potom ked ich zabijes, a zabijas ich aj ked vidis, ze pouzivaju dalsie cheaty (neviditelnost a spawnuju sa kde chcu) tak nevies ci sa mas nasrat na debila alebo smiat huronskym smiechom, ze ani ten cheat z neho nerobi lepsieho...
a tocit heisty dookola ...
act3 z doomdstay davame 2aja sice na hard mode bez problemov (a iba ten tocime), no na criminal mastermind nemame.
a nebavi to uz.
Caute, nahodil som najnovsi Redux v1.3 + Hotfix + Reshader. Vsetko slape OK az na to, ze ked kliknem na nastavenie graphics v menu tak hra zmrzne a vyhodi tabulku program prestal pracovat... Da sa to nejak poriesit ? Diky za radu.