Cool myska
Cool myska
cau!
Moja https://mionix.net/castor mi uz pomalicky odchadza (koliecko), sem tam zamrzne na podlozke, po 1-2 sekundach sa rozbehne (otravne pri hrach). Mozno treba vymenit podlozku, mozno mysku. Okrem toho, v fps hrach sa ako keby zakazdym zapala akceleracia mysky a takmer vsetky fps som hral na min sensitivite. Kazdopadne hladam nejaku alternativu za tento celkom vydareny kusok. Nic vysoke, nic siroke. Moja grip technika sa najviac podoba na palm. Nie som zatazeny na svetielka rgb a podobne, najviac ma zaujima ergonomika, aby mala tlacidlo dopredu, spat, popripadne dpi prepinacie tlacidlo. Nech neni pocut klikanie do druhej izby (stredne ticha). Budget samozrejme cim nizsi tym lepsie, kludne to moze byt 50€ a ked nestaci aj viac. Som otvoreny aj do wireless, resp odnimaci kabel.
Moja https://mionix.net/castor mi uz pomalicky odchadza (koliecko), sem tam zamrzne na podlozke, po 1-2 sekundach sa rozbehne (otravne pri hrach). Mozno treba vymenit podlozku, mozno mysku. Okrem toho, v fps hrach sa ako keby zakazdym zapala akceleracia mysky a takmer vsetky fps som hral na min sensitivite. Kazdopadne hladam nejaku alternativu za tento celkom vydareny kusok. Nic vysoke, nic siroke. Moja grip technika sa najviac podoba na palm. Nie som zatazeny na svetielka rgb a podobne, najviac ma zaujima ergonomika, aby mala tlacidlo dopredu, spat, popripadne dpi prepinacie tlacidlo. Nech neni pocut klikanie do druhej izby (stredne ticha). Budget samozrejme cim nizsi tym lepsie, kludne to moze byt 50€ a ked nestaci aj viac. Som otvoreny aj do wireless, resp odnimaci kabel.
Naposledy upravil/-a B4rz1n1 v So 17. Feb, 2018, 12:21, upravené celkom 1 krát.
Re: Cool myska
Existuje kamennny obchod kde by som si vyskúšal gaming myšky rovno v ruke? Taktiež aj klávesnice ?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Aug, 2009, 22:29
Zowie by Benq EC1-A. Vynikajúca myš na FPS.
Navrh sice nemam, ale svoju Castor som reklamoval presne kvoli kolecku. Asi to je achilova pata tej mysi.
EDIT: nejake mysky maju vystavene napr. v Alze
EDIT: nejake mysky maju vystavene napr. v Alze
Spoiler: ukázať
Mal som Mionix naos 7000 a tiez mi odislo kolecko, konkretne klikanie. Vymenil som ju za rival 310 a som spokojny.
Mam castor a tiez kolecko...
ja som si teraz na skusku z e-bay objednal dve zerodate x90 (jednu ciernu, druhu sedu) za 8.72$/ks (kopia ss rival 300, zowie fk2 /dizajn/) uvidime co to bude zac, takych aj ked znicis pät tak ti to nebude vadit
Ahoj už došli z chiny?
tazko povedat aka mys by ti bola najlepsia, kedze kazdy ma ine naroky a pocity z mysky ale ja po dlhom skusani mysiek som ostal pri logitech g403, ergonomia, pouzite materialy a vynikajuci senzor, ta mys ma vsetko co potrebujem a aj viac odporucam objednat z alzy nejake mysky a poskusat, potom tie co ti vyhovovat nebudu vratis do 14dni (v mojom pripade nebol ziaden problem pri vracani - vratil som tak 3 mysky).
patro16 - tak ako tie zerodate? ako ti to sedí v ruke?
zatial len prve postrehy ale za tu cenu som velmi spokojny vzhladom na to ze to bude mys k htpc a nb, jedine co mi tak trochu vadi su tie skejty
- vydrz este neviem ale ma to integrovanu bateriu aj nabijacku, nabijanie indikuje svietiaca cervena led pri koliesku, pri plnom nabiti led zhasne, pri nabijani sa da s mysov normalne pracovat
- mys ma sice auto off ale len ciastocny > po nejakom case necinnosti sa vypne ale ak je zapnute aj podsvietenie tak to sa nevypne - pre opetovne zapnutie nutne zmacknut nejake tlacitko
- (mne) v ruke sedi velmi dobre,
- zatial funguje na vsetkych povrchoch okrem skla
- na usb vysielac treba davat pozor aby sa nestratil - po vsunuti do mysky ma tendenciu vypadavat pri prenasani mysky
- plug and play - ovladac si nainstaluje win sam
- lave a prave tlacitko trochu hlucnejsie ako na mojej xl-750bk napriek tomu ze v oboch mysiach je pouzita znacka huano (mozno iny typ),
- scroll naopak velmi tichy,
- senzor je nejaky neznamy "ka8 e1010da"
- mys doshuje len 250Hz
- farba podsvietenia sa neda uzivatelsky nastavit len vypnut a zapnut > v zapnutom stave sa postupne pomaly meni sedem farieb,
- podsvietene je len logo zerotade, kolecko len velmi jemne a spodok mysi vobec
- dizajn je kopia ss rival 300 / zowie fk2
- povrch bocnych stien mysi (kde ma clovek polozeny palec a malicek) je kopia od logitech G502 proteus core, vrchny povrch je jemne pogumovany
- skejty nic extra - su z tvrdeho tenkeho plastu, na latkovej podlozke ide mys "tazko" na tvrdych podlozkach alebo po stole naopak bez problemov
- vydrz este neviem ale ma to integrovanu bateriu aj nabijacku, nabijanie indikuje svietiaca cervena led pri koliesku, pri plnom nabiti led zhasne, pri nabijani sa da s mysov normalne pracovat
- mys ma sice auto off ale len ciastocny > po nejakom case necinnosti sa vypne ale ak je zapnute aj podsvietenie tak to sa nevypne - pre opetovne zapnutie nutne zmacknut nejake tlacitko
- (mne) v ruke sedi velmi dobre,
- zatial funguje na vsetkych povrchoch okrem skla
- na usb vysielac treba davat pozor aby sa nestratil - po vsunuti do mysky ma tendenciu vypadavat pri prenasani mysky
- plug and play - ovladac si nainstaluje win sam
- lave a prave tlacitko trochu hlucnejsie ako na mojej xl-750bk napriek tomu ze v oboch mysiach je pouzita znacka huano (mozno iny typ),
- scroll naopak velmi tichy,
- senzor je nejaky neznamy "ka8 e1010da"
- mys doshuje len 250Hz
- farba podsvietenia sa neda uzivatelsky nastavit len vypnut a zapnut > v zapnutom stave sa postupne pomaly meni sedem farieb,
- podsvietene je len logo zerotade, kolecko len velmi jemne a spodok mysi vobec
- dizajn je kopia ss rival 300 / zowie fk2
- povrch bocnych stien mysi (kde ma clovek polozeny palec a malicek) je kopia od logitech G502 proteus core, vrchny povrch je jemne pogumovany
- skejty nic extra - su z tvrdeho tenkeho plastu, na latkovej podlozke ide mys "tazko" na tvrdych podlozkach alebo po stole naopak bez problemov
Naposledy upravil/-a patro16 v So 15. Dec, 2018, 12:50, upravené celkom 1 krát.