na co screen? koli fps? co mi neveris? a lama nie som(ale urcite ani profik), takze urcite nemam nic spustene, dokonca mam totalne vycisteny aj services.msc a msconfig a momentalne mi nebezi ani ziadny FW a AV(ale nehovorte to hackerom )
btw: teraz som skusal aj ten fraps, to nema cenu.
urcite chces ten screen?
sempron2800(2500MHz)+ati1900xt???
tak uz som na to prisiel. ubral som obnovovaciu frekvenciu monitoru na najmensiu moznu(60Hz-neprijemne na oci) a teraz mam obraz ako priami prenos futbalu na stv2 v telke , totalne kasny-bez namensieho trhu, ALE! ked mi klesne FPS pod 60obrazkov, tak to zacne trhat. da sa to nejako vyriesit? preco to nemoze ist plinule aj na 40fps ? ze by to vyriesil LCD monitor?
btw: ten jeden objekt(stromcek), kde mi to aj to pred tym islo dokonale, tak tam mi to robilo 85FPS a obnovovaciu frekvenciu monitoru som mal nastavenu na (len nahodou) na 80Hz(normalne mavam monitorn na 119Hz 1024x768)
btw: ten jeden objekt(stromcek), kde mi to aj to pred tym islo dokonale, tak tam mi to robilo 85FPS a obnovovaciu frekvenciu monitoru som mal nastavenu na (len nahodou) na 80Hz(normalne mavam monitorn na 119Hz 1024x768)
heh, teraz som na monitore ubral obnovovaciu frekvenciu az/len na 45Hz a ta hra mi bezi uplne hladko-dokonale, ale to blikanie monitoru je nechutne, to dlho nevydrzim.
myslite ze na LCD monitore mozem mat obnovovaciu frekvenciu ked aj na 30Hz(koli plynulosti hry) a nebude to blikat? no blikat viem ze nebude, ale ci je mozne dat u LCD tych 30Hz
myslite ze na LCD monitore mozem mat obnovovaciu frekvenciu ked aj na 30Hz(koli plynulosti hry) a nebude to blikat? no blikat viem ze nebude, ale ci je mozne dat u LCD tych 30Hz
Naposledy upravil/-a pepee v Št 12. Okt, 2006, 06:14, upravené celkom 1 krát.
toto ti nepomoze, pretoze ten vsync je viacmenej stavany na CRT, kedy luc vykresluje new obrazko, co v LCD nerobi...pepee napísal:heh, teraz som na monitore ubral obnovovaciu frekvenciu az/len na 45Hz a ta hra mi bezi uplne hladko-dokonale, ale to blikanie monitoru je nechutne, to dlho nevydrzim.
Spoiler: ukázať
takze na LCD nebyvaju vady obrazu tak ako to byva na CRT v dosledku vypnutej Vsync? hmm, a to potom na LCD ani netreba zosuladit FPS s Hz? hm, no vsetky vyhody/nevyhody asi najlepsie zistim ked sa mi dostane do ruk nejake LCDSurrendeR napísal:toto ti nepomoze, pretoze ten vsync je viacmenej stavany na CRT, kedy luc vykresluje new obrazko, co v LCD nerobi...
ono na LCD su vady vlasne stale
ale tiez v lcd funguje refresh... ale prense na akom principe... to by som ti povedal keby som mal doma LCD... Na LCD je stale nastavene 60Hz, takze staci ked das obmedzenie na 60fps
samozrejme mozes pouzit aj ten vsync... ale viac ako 60hz neocakavaj... Nebude to take dokonale ako na CRT prave koli tomu ze to "neblika"
ale myslim ze bolo dost OT... na toto tu mas uz temu vytvorenu
takze ohladom vsync, pokracuj tam...
ale tiez v lcd funguje refresh... ale prense na akom principe... to by som ti povedal keby som mal doma LCD... Na LCD je stale nastavene 60Hz, takze staci ked das obmedzenie na 60fps
samozrejme mozes pouzit aj ten vsync... ale viac ako 60hz neocakavaj... Nebude to take dokonale ako na CRT prave koli tomu ze to "neblika"
ale myslim ze bolo dost OT... na toto tu mas uz temu vytvorenu
takze ohladom vsync, pokracuj tam...
Spoiler: ukázať