Kingdom Come: Deliverance
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Re: Kingdom Come: Deliverance
no poznam vela pripadov kde je rozdiel nula nula nic.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
na napatie ci strach o zivot mi bohate staci suboj ci nejaky puzzle v hre. Myslis ze pri takom Tomb Raiderovi bol nejaky save na skodu? Myslim tych novych. A to su tiez kvalitne hry.Per napísal: ↑Pi 16. Feb, 2018, 19:37 velky zivot vduchuje tej hre ten save system..
s tym save modom nikdy nezazijes napatie a strach o svoj zivot..nikdy si nebudes davat pozor pri otvarani zamkov, ani pri kradnuti..nikdy sa hlbise nezamyslis nad reakciou,ktoru moze rozputat tvoja akcia...nikdy tu hru uz nebudes brat tak vazne,ako si to bez modu...
a ked mi niekto zavola,alebo musim odist od pc..tak dam proste exist do menu
Telefonovanie a chvilkove odbehnutie je samozrejme. Hru das do menu, v poriadku.
Hovorim vsak o situacii, ked potrebujem dakam ist, mam to rozohrate a teraz na mna vsetci hulakaju a cakaju, lebo blbecek vyvojar mi ide diktovat, kedy mozem savnut - tak to je na hlavu.
Si predstav situaciu - niekam ides, zena a deti oblecene a hukaju do teba ze uz to vypni...a ty mas nervy, lebo save kde nic-tu nic. Lebo si myslel ze savepoint bude uz coskoro. Ked nesavnes, mozes hrat poslednych 10-30min znova, ked savnes, prides o Sejvovicu, ktoru nieje jednoduche zohnat a mas jej malo...jedno viac frustrujuce ako druhe. Defakto ta hra tresta ze zijes aj realny zivot a nemas na nu, chudatko, cas. Akoze lol.
Vyssie spominanu udalost si to uprav podla svojho veku, zenu a deti vymen za rodicov ci kamosov, co ta cakaju.
A navyse, nevies ci to savne za 5min ci za 20...nevies, kde je najblizsi savepoint, preskakujes potom rozhovory aby si to mal co najrychlejsie = zazitok ziadny.
Hra ma byt v normalnom vztahu s realnym zivotom, nie ho komplikovat a znervoznovat cloveka tym, ze poslednu polhodinu budem hrat odznova.
A nie, nebudem hladat ziadnu postel, ked som 10min cesty od najblizsej dediny...fakt ma bavi drzat W-cko kym tam dojdem...a potom zase nazad.
Chcem moznost savnut uprostred luky, na kopci, v lese...je fuk, kde som. Od toho je save, pokracovat kde si prestal. A nie byt trestany za to, ze sa musis riadit realnym zivotom, ktory, sorry gameska, je ale ten hlavny.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
ach jaj tito casual hraci, staci ist do lesa, zabit srnku, predat maso a mas na savovice
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
ale naco to robit? nemam ine veci na praci? skade pridem na toto riesenie, ak vobec pridem? ako budem dovtedy sejvovat?
podobne hovadiny nam radi vystrajaju menezeri v robote, nemam chut ich zazivat este aj v hrach doma, ked chcem kus relaxovat
V opacnom pripade dana hra = deprimujuca, otravna, nerealna a frustrujuca somarina, kde si chceli vyvojari vybit svoj hnev/frustraciu/ine problemy so svojim vedenim na chudakoch hracoch. A je mi fuk o co sa snazili, co vytvorili, kto to vytvoril (ze bratia Cesi) a o co tam ide. Proste to spackali.
podobne hovadiny nam radi vystrajaju menezeri v robote, nemam chut ich zazivat este aj v hrach doma, ked chcem kus relaxovat
V opacnom pripade dana hra = deprimujuca, otravna, nerealna a frustrujuca somarina, kde si chceli vyvojari vybit svoj hnev/frustraciu/ine problemy so svojim vedenim na chudakoch hracoch. A je mi fuk o co sa snazili, co vytvorili, kto to vytvoril (ze bratia Cesi) a o co tam ide. Proste to spackali.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
savovicu som si prave vyrobil..jedna prhlava a dva ruliky .. vyjde to dokopy 2 grose?
shiro, evidentne tento typ hry nie je pre teba. Prave to, ze nieco nevies a prides na to uplnou haluzou je na tej hre super. Hra ta ma bavit a nie deprimovat a rozculovat.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
Neviem ja hrám s modom a hru si užívam. Áno savujem častejšie, ale jednoducho mi je to pohodlnejšie a hre to (pre mňa) nič neuberá aspoň nemusím každú minútu báť a prosiť všetkých svätých aby hra nepadla.
Nechápem ale ľudí čo túto možnosť odsudzujú, však keď by to bolo v options na on/off, nech si každý zapne ako jemu vyhovuje. Ale hrať sa tu ako je to skvelý nápad lebo človek si oremysli a je pod tlakom, no niekto má tie pocity rád a niekto si chce hru užívať bez toho. Nikto nikoho nikdy nenútil savenut, to že to niektorý preháňajú a hrajú štýlom quick save quick load, no potom tu máme takéto "obmedzenia" a ľudia to akosi považujú za niečo skvelé.
Nechápem ale ľudí čo túto možnosť odsudzujú, však keď by to bolo v options na on/off, nech si každý zapne ako jemu vyhovuje. Ale hrať sa tu ako je to skvelý nápad lebo človek si oremysli a je pod tlakom, no niekto má tie pocity rád a niekto si chce hru užívať bez toho. Nikto nikoho nikdy nenútil savenut, to že to niektorý preháňajú a hrajú štýlom quick save quick load, no potom tu máme takéto "obmedzenia" a ľudia to akosi považujú za niečo skvelé.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
kazdy mame ine nazory,tak sa teraz 5 stran hadajme o blbosti
- shiro
- Pokročilý používateľ
Spravne, ovsem netreba to prekombinovat, potom to iba deprimuje a otravuje.
no...prave som objavil, aka "sranda" je vylamovanie zamkov. Vacsi dovod na otrepanie nepodarenej veci o hlavu vyvojarom som snad este nevidel. Ani by nevadilo, ze neviem vylomit zamok na 1x ci 3x, okej, chapem...ale ze sa pri tom nicia pakluce? lol, to z coho su, zo slamy? logicky, ked vidim ze zamok ma odpor, tak netlacim do pakluca. A tento panak ocividne tlaci na plne gule. Akoze...
Uplne idealne to bolo spracovane v Bioshocku.
Idem slohnut katovi prsten, ktory chce mlynar, obidem jeho psov, vidim ho vojst do domu, zacnem paklucovat zamok, a on zrazu stoji za mnou a zacne ma tlct? Ziadne ine dvere za mnou, cez ktore by mohol vyjst, nic...co je, kuzelnik s teleportom? akoze...(uz druhy krat)
Ze sa mi podobna vec stala uz v Talmberku pri kradezi brnenia som este prekusol (reku ze bug/haluz - zrazu bol v miestnosti obranca z hradieb, aj ked siroko-daleko nikto, dvere za mnou zavrete, nepocul som nikoho vojst, ani pocas behania po hrade v trvani cca 15min som nikdy nevidel nikoho dnu ci vojst dnu...a zrazu tam dakto je), ale druhy krat?
Ze sa postava doslova zasekne o hocijaky vystrcok/konar zo stromu/zeme, ktory by IRL bez problemu prekrocila ci odsunula/minula, je uz iba ceresnicka na torte.
Kua, tak bud som simulator stredoveku alebo nie. Clovek caka, ze sa daco bude/nebude dat robit, daco bude/nebude nejak fungovat podla nejakeho systemu, ale ono sa to chova jak podla pocasia. Daco dakedy ide, inokedy nejde. Vsetky ostatne atributy/udalosti chapem (hluk, unava, hlad, spanok, atd.), ale toto?
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- ja som teda pouzil len jednu sejvovicu za celu hru a aj to omilom
- na to spanie a ukladanie pri kvestoch som si zvikol, nic mi nechyba....
- na to spanie a ukladanie pri kvestoch som si zvikol, nic mi nechyba....
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
15 rokov dozadu nikto nehundral .. teraz v hre neni autoheal a autosave kazdu stvrtsekundu tak je z hry prepadak. Casual doba - casual hry, budiz taky je trh a ludia platia tak nieje o com ... cest Warhorse ze raz za par rokov vyjde hra ktora neni pre simpanzy
CPU: i7 10700KF @stock Cooler: Arctic Freezer 34 Esports Duo MOBO: MSi MEG Z490i Unify RAM: 2x32GB HyperX Fury @ 3200 CL16 GPU: GAINWARD RTX 4070Ti Phoenix, SSD: 2x Samsung 970 Evo 1TB nvme HDD: 3TB WD Blue PSU: Corsair SF750 CASE: CoolerMaster NR200P MONITOR: AOC 34" CU34G2/BK, PERIF: Corsair K65 LUX RGB, Logi MX Master 3S AUDIO: Beyerdynamics DT990
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
hral som hry ked spústa z vás ani nebola na svete a chýbajúce save mi vadilo vždy
mali už hry na spectre a nie že nie
a v dnešnej dobe sa tak skorej naťahuje hracia doba ...
ked odrátaš že si sa 100x niekde musel vrátiť zistíš že si to hral 5h
mali už hry na spectre a nie že nie
a v dnešnej dobe sa tak skorej naťahuje hracia doba ...
ked odrátaš že si sa 100x niekde musel vrátiť zistíš že si to hral 5h
Naposledy upravil/-a dexterav v So 17. Feb, 2018, 23:33, upravené celkom 1 krát.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Mne sa dnes stalo tiež niečo čo mi trochu naplo nervy. Našťastie som nemal veľa času od posledného spánku. A čo sa stalo? Prvý krát počas rozhovoru sa úplne stratil Hud a aj rozhovorovy interface a ostalo to tak.. Inak hra vypadali že nezmrzla.. Druhý krát sa mi zas stalo,ze keď som čakal na lucisnikov v turnaji,spustil sa akože nejaký divný loading a už tam aj ostal..čakal som asi 5 minút a nič..alt f4...
Ďalšia vec čo má dnes nasrala je ale už moja nešikovnosť. Quest so zubom som robil 3x..2x som sa zjebal zo strechy kostola a raz to zamrzol ten rozhovor.. Ale inak všetko ok
Btw..dnes som sa dozvedel od človeka co už je trochu ďalej,že príbehov a linka obsahuje tvrdý súboj,ktorý sa nedá obísť..takže trénujte,inak vás to zaboli
Ďalšia vec čo má dnes nasrala je ale už moja nešikovnosť. Quest so zubom som robil 3x..2x som sa zjebal zo strechy kostola a raz to zamrzol ten rozhovor.. Ale inak všetko ok
Btw..dnes som sa dozvedel od človeka co už je trochu ďalej,že príbehov a linka obsahuje tvrdý súboj,ktorý sa nedá obísť..takže trénujte,inak vás to zaboli
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v So 17. Feb, 2018, 23:34, upravené celkom 1 krát.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ono další problém je že dneska asi neni hra čo by vyšla na 100% dokončená
a všetci sa tvárime že je to ok
a všetci sa tvárime že je to ok
- kllr007
- Pokročilý používateľ
no ten lockpicking je na govno cely. Absolutne sa to neda, mozno na gamepade kde je ten analog predsalen analog ale nie na klavesnici kde je len "plna rychlost".
Ok Save debatu uz nebudeme riesit, len poznamenam ze odkazovanie sa na stare klasiky RPG nieje moc dobry napad, co si pametam vsade (aspon tie *90+) bol klasicky manualny saving.
Inac mody uz vychadzaju pekne, napríklad toto - https://www.nexusmods.com/kingdomcomede ... escription - to podla mna svedci o tom ze jednoducho nebol cas vsetko doladit tak je mnoho veci povypínaných a pridu s patchmi, vravim tej hre este nejaky pol rocny odklad by vyrazne pomohol.
Ináč aj Vám sa tak rovno načítava tráva pri otáčaní kamerou za seba a podobne ?
Ale aby som len nenadaval, súboje mi prídu úžasné konečne niečo originálne.
Ok Save debatu uz nebudeme riesit, len poznamenam ze odkazovanie sa na stare klasiky RPG nieje moc dobry napad, co si pametam vsade (aspon tie *90+) bol klasicky manualny saving.
Inac mody uz vychadzaju pekne, napríklad toto - https://www.nexusmods.com/kingdomcomede ... escription - to podla mna svedci o tom ze jednoducho nebol cas vsetko doladit tak je mnoho veci povypínaných a pridu s patchmi, vravim tej hre este nejaky pol rocny odklad by vyrazne pomohol.
Ináč aj Vám sa tak rovno načítava tráva pri otáčaní kamerou za seba a podobne ?
Ale aby som len nenadaval, súboje mi prídu úžasné konečne niečo originálne.