Externa zvukova karta
Re: Externa zvukova karta
Ma to fixny vystup. To je v tejto kategorii bežna vec.
Fixny vystup ma aj Geek out, Fiio E10K, Hifimediy Audinst mini, atd.
Fixny vystup ma aj Geek out, Fiio E10K, Hifimediy Audinst mini, atd.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Práve naopak, to je variabilný výstup - fixný je, že s potenciometrom vpredu nereguluje hlasitosť na výstupoch. Tieto variabilné plnia v podstate úlohu predzosilňovača.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
A ja pišem o čom? Fixny nefunguje ako predzosil a nejde prepinať vystup. V čom je problem?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
V tom, že píše, že práve naopak - M3 má variabilný výstup, resp. nemá na činčoch fixný výstup, no variabilný; to, že nemá prepínač výstupu je už vec druhá.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Ale fixny v zmysle že hra naraz aj zpredu aj zozadu.
- Flanker.
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 26. Jan, 2011, 17:51
k tomu sumu sa nikdo nevyjadri?
som pohladal znie to takto:
https://www.youtube.com/watch?v=0MEtuoriU9U
az na to ze mne ten sum prestane a potom ide normalne ako by sa nic nestalo . Mam to dat reklamovat alebo je to bezne u smsl?
som pohladal znie to takto:
https://www.youtube.com/watch?v=0MEtuoriU9U
az na to ze mne ten sum prestane a potom ide normalne ako by sa nic nestalo . Mam to dat reklamovat alebo je to bezne u smsl?
Pokial to nesumi furt, tak by som to neriesil. Mozno ked sa zahrieva nejaka elektronika, tak to vydava taky zvuk.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ma ta zvukovka equalizer ? aky to ma soft ?
inak rozmyslam nad Creative SOUND BLASTER X-Fi HD
inak rozmyslam nad Creative SOUND BLASTER X-Fi HD
Je to externy dac, tie take zbytocne hovadiny nemaju. Nie je na to ziaden dovod.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Šum môže spôsobovať úplne iný spotrebič - zemná slučka je sviňa. Ale hento je skôr akoby skrat. Nemáš niekde blbý kontakt?
- Flanker.
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 26. Jan, 2011, 17:51
»»Flanker. » Po 07. Nov, 2016, 08:52
Vyriesil som to hned na druhy den. Isiel som do nay kupil opticky kabel a mam to odvtedy takto zapojene a vsetko funguje ako ma. Mozno aj lepsie . Ak ma niekdo podobny problem skuste zvukovku zapojit cez opticky kabel.
Vyriesil som to hned na druhy den. Isiel som do nay kupil opticky kabel a mam to odvtedy takto zapojene a vsetko funguje ako ma. Mozno aj lepsie . Ak ma niekdo podobny problem skuste zvukovku zapojit cez opticky kabel.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
klasika,ked tonemam,tak to musi byt hovadina
ako ale prepnes vystup na sluchatka a neches aby hrali repraky ?
equalizer a hovadina ?ked ta bavi pocuvat ten suchy zvuk co z toho lezie prosim
Opticky kabel..to ako ze ak to zapojis cez usb MB>>karta.tak tam je rusenie ? treba to zapojit optikou MB>>karta ?
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Kazde metalicke prepojenie (kovovy vodic) je nachylny na chytanie rusenia z okolia. Prakticky to funguje, ako antena. Je jedno, ci ide o HDMI, USB, alebo obycajny linkovy kabel. Ak je problem so zemnou sluckou, vo vacsine pripadov je najjednoduchsie riesenie prave pouzit TOSLINK.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
"ako ale prepnes vystup na sluchatka a neches aby hrali repraky ?"Per napísal: ↑Ne 25. Feb, 2018, 11:46 klasika,ked tonemam,tak to musi byt hovadina
ako ale prepnes vystup na sluchatka a neches aby hrali repraky ?
equalizer a hovadina ?ked ta bavi pocuvat ten suchy zvuk co z toho lezie prosim
Opticky kabel..to ako ze ak to zapojis cez usb MB>>karta.tak tam je rusenie ? treba to zapojit optikou MB>>karta ?
Malo tam byť "ak nechces aby hrali repraky"? Ak áno, tak buď je to automatické, teda sluchátkový jack má prednosť (pripojí slúchadlá, výstup ide do nich, odpojíš a výstup ide späť na výstupy, na ktoré pichneš repro).
Alebo máš niečo, kde sa myslí na takú "ergonómiu" a máš to poistené aj prepínačom výstupov.
"equalizer a hovadina ?ked ta bavi pocuvat ten suchy zvuk co z toho lezie prosim"
Jediné sucho znejúce zariadenie sú potom tvoje slúchadlá, ktoré máš. Zdroj má byť neviditeľný (ak človek necieli práve to), o všetky krásne audio nuance sa majú starať meniče, či repro alebo slúchadlá.
Samozrejme tiež môžeš trpieť:
- syndrómom stredného a vysokého basu ala dunenie (to, čo robia napríklad subwoofery na určite špičkových 2.1 setoch od Genius/Logi za 50€)
- slabý zdroj, ktorý nedokáže nakŕmiť slúchadlá/repro .
Často to sú ale obe, ja som si tým tiež prešiel pred rokmi rokúcimi..