Čau,
v poslednom čase sa občas stáva, že po štarte PC nefunguje klávesnica, vrátane podsvietenia. Reštart PC nepomôže, pomôže ale vytiahnutie a opätovné zastrčenie USB konektorov (sú dva) klávesnice. Čím to môže byť?
Díky.
Blbne klávesnica
Blbne klávesnica
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Jan, 2011, 19:37
Re: Blbne klávesnica
Stáva sa mi to isté o to je to horšie že raz ide a raz nejde niekedy nieje problém niekolko zapnutí.Už som skúšal zapínať, vyínať všetko možné v BIOSE.Jednoducho raz zapnem vypínač (nie PC ale celé napájanie pc) a už podla toho ako sa rozosvieti klávesnica viem či pôjde alebo nie.Ked nebude fungovať tak farby sú takě akoby vyblednuté.Vtedy pc nezapnem a vypnem znova celé napájanie na 2hý 3tí krát už zasvieti pekne a viem že bude funkčá už pri botovaní. Prípadne zapnem pc aj tak ked vidím že svieti "vyblednuto" a tiež musím vytiahnuť a znova zastrčiť USB konektor klávesnice potom už funguje.Pomoc som zatiaľ tiež nenašiel.
Vyrieš to ako ja - nauč sa strojopis a kúp si klávesnicu bez podsvietenia.
Skusal si iny usb port?
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
mne robila klavesnica nieco podobne .. studeny spoj na konektora USB kabla (v klavesnici..)
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Jan, 2011, 19:37
fakt rada nad zlatocobr4in napísal: Po 26. Feb, 2018, 20:22 Vyrieš to ako ja - nauč sa strojopis a kúp si klávesnicu bez podsvietenia.
to podsvietenie je na nezaplatenie vidím to už len asi vo výmene klávesnice .....takže čakajte za chvíľu na bazoši plne funkčná TOP stav haha
Nie určite nie už som si na nu zvykol takže ak ma to už dožere pôjde do opravy
a hej sú tam 2x USB na konci skúsim sa stým ešte pohrať
Ale nie, tak ja som ju vtedy reklamoval, dostal som novú, a tá už to nerobila. Ale už aj tú som medzičasom vymenil.