Repro k PC za kilecko
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Repro k PC za kilecko
Ako nazov temy jasne naznacuje, poprosil by som o radu co k PC. Momentalne pouzivam mikro system z podpisu a ten zvuk je velmi dobry, ale system pojde do spalni a k PCcku teda bude potrebovat nieco ine.
Krmit to viem aj externou zvukovkou (Audinst MX1).
Nebranim sa bazaru, nebranim sa 2.1 rieseniu, moze to byt aj skarede. Skutocne len nech to dobre hra, limit je kilecko.
Zatial ma zaujaly tieto M-Audio
Krmit to viem aj externou zvukovkou (Audinst MX1).
Nebranim sa bazaru, nebranim sa 2.1 rieseniu, moze to byt aj skarede. Skutocne len nech to dobre hra, limit je kilecko.
Zatial ma zaujaly tieto M-Audio
Spoiler: ukázať
Re: Repro k PC za kilecko
Za stovku je to veľmi dobry kauf ak su v 100% stave.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
Len teraz kukam, ze BX5 D3ky su za kilo nove, su tie D2 lepsie ako D3?
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
nebude to cena za kus?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Lenže D3 za kilo je kus, nie pár.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Pronto
- Sponzor fóra gold
Takze D2 sa predaval v pare ale D3 nie?? to je celkom divne
Ešte sa predavaju, a aj ako kusovky. Nie je na tom nič divne.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
Teraz som si spomenul ze mam doma studiove monitory a fakt velmi malo basuju. Nebude lepsia varianta nejaka 2.1ka?? Nieco zabavnejsie??
Na hudbu mam Mikro system a Sennheiser HD650, toto je fakt len na hry, filmy, kraviny na nete.
Na hudbu mam Mikro system a Sennheiser HD650, toto je fakt len na hry, filmy, kraviny na nete.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
Behringer MS16 ale dal som ich otcovi lebo mne ten zvuk teda velmi nesedel k PC. Na hudbu OK ale k PC chcem nieco zive, zabavne, nieco co vie zahrat fakt vela ked chcem pocut masivne vybuchy.
MS16 a BX5 su v tomto uplne o inom.
Zaleži či chceš nejake masivne dunenie, alebo kvalitny hlboky bas. Lebo dunieť a rezonovať ti bude akykoľvek sub. Za 100€ ale žiaden kvalitny nečakaj.
Zaleži či chceš nejake masivne dunenie, alebo kvalitny hlboky bas. Lebo dunieť a rezonovať ti bude akykoľvek sub. Za 100€ ale žiaden kvalitny nečakaj.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
Dajme tomu ze chcem viac zabavny charakter pred linearitou. Na detaily mam Sluchadla ktore urcite zahraju lepsie ako monitory za 200eur.
Ist teda cestou BX5 D2 alebo nejakeho 2.1? Nar. Logitech z625 z Mall.sk s kartou za 119,- alebo kolotocarske Genius ktore su fakt ze lacne
Ist teda cestou BX5 D2 alebo nejakeho 2.1? Nar. Logitech z625 z Mall.sk s kartou za 119,- alebo kolotocarske Genius ktore su fakt ze lacne