Mam taky problem, kupil som si mysku Logitech MX Anywhere k notebooku. Pripajam ho cez bluetooth, vzhladom na to ze notas ma len 2 usb porty, ale pohyb kurzora mi strasne seka, miestami trva 2-3 sekundy kym kurzor zareaguje na kurzor mysi, je problem na nieco normalne kliknut. K desktopu mam velky MX Master a ked ho pripojim cez bluetooth tiez sa to sprava podobne, ale nie je to take tragicke.
Da sa to nejako riesit, alebo jedine mysku vratit? Neviem ale ci ina bluetooth myska by nemala rovnaky problem
sekanie bluetooth mysky
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
sekanie bluetooth mysky
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Re: sekanie bluetooth mysky
nemas v blizkosti nejake rusenie ? MX Master mi seka ak mam USB receiver blizko USB WiFi...
skus na NB vypnut Wifi co to spravi pripadne skus ine miesto
skus na NB vypnut Wifi co to spravi pripadne skus ine miesto
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
cez logitech receiver som nikdy nemal problem so sekanim. vypnut wifi som neskusal, ani mi nedava zmysel lebo na co mi bude myska bez netu (notas nema lan port). technicky chapem ze sa to moze oplyvnovat, ale proste potrebujem aby fungovali obidve. ine miesto je tiez take blbe riesenie, nebudem kvolu tomu vymienat stol s kolegom aby isla myska. proste ono by to malo ist out of the box, a nie taketo hovadiny robit okolo toho...
na nete som nasiel ze treba zapnut bluetooth collaboration v nastaveniach wifi zariadenia, ale ja tam ziadnu taku opciu nemam
na nete som nasiel ze treba zapnut bluetooth collaboration v nastaveniach wifi zariadenia, ale ja tam ziadnu taku opciu nemam
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
tu nejde o to co potrebujes a co je blbe ale na diagnostiku co to robi a ako sa to sprava za iných okoklnosti.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10