Aky film ste naposledy videli?
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Aky film ste naposledy videli?
Hora medzi nami - dost pohodickovy film
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Bolo to veľmi slabé CGI, ale o to nejde.Per napísal: ↑Ne 18. Feb, 2018, 13:06 3 billboardy za Ebingom
prazdnejsi a viac nadhodnoteny film som uz dlho nevidelvidis a ja som si hovoril,ze srna bola to jedine autenticke v tom filme kedto pozeram teraz,furt mi to neprijde ako cgimaterik napísal: ↑Pi 26. Jan, 2018, 07:20 Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
https://www.csfd.cz/film/439559-tri-bil ... m/prehled/
- som zvedavy, ci tento rok pojde v kinach nieco lepsie. Bohovske herecke vykony, nepredvidatelna zapletka plna wtf momentov, soundtrack, scenerie... Za mna 10/10
Spoiler: ukázať
Ináč súhlas, prinajlepšom priemer, ktorý držia nad vodou traja hlavní herci, ale slabiny scenáru to nevyváži. Prvá polhodina bola sľubná, zvyšok sklamanie. Detaily v spoileri...
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Tak dnes o 2hej v noci je odovzdávanie oskarov, som náramne zvedavý. Tohto roku zase úplná slabota, ako minulého. Ani neviem komu by som to dal za film, možno Shape of Water. Réžiu asi Dunkirku aj keď sa mi to veľmi nepáčilo, ale výber je biedny. A herca Oldmanovi.
.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
tipujem -ze vyhraju gayovia,aby to bolo trendy
-cudzojazycny Loveless
-cudzojazycny Loveless
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
k tym bilboardom, preco ste to brali tak vazne? ja som to zobral ako ciernu komediu a prijemne som sa bavil
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Boze Dunkirk... jaka to nuda. sak sa tam nic nedialo.
Nebyt pilota "padajuceho" s lietadlom dobre ze nie pol hodinu a zostrelujuceho co vidi, asi by som zaspal...akoze, lol.
Nebyt pilota "padajuceho" s lietadlom dobre ze nie pol hodinu a zostrelujuceho co vidi, asi by som zaspal...akoze, lol.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
tiez sa mi to pacilo. Celkom som zrelaxoval pri tom.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
No keď si to tak ohneš, tak to môže byť znesiteľné, ale to asi nebol zámer filmu. Pre mňa je čierna komédia napr. The End Of the Fu****g World, toto som bral ináč. Ako nevravím, že ma to komplet nebavilo, aspoň herci to dávali kvalitne, ale ako celok to bolo slabé. Možno som mal prehnané očakávania.
- Leon
- Pokročilý používateľ
asi tak ale na réžiu máš ešte menej nominácii (5) než na FIlm (9), tak v podstate nemáš ani z čoho vyberať Podľa mňa tiež film o ničom, ale zato, že to bolo o ničom to Nolan dokázal zrežisérovať dosť dobre.
.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
jo
startrek2017
ani neviem nazov ale...
pre fanusika ktory par casti videl napr ja bolo zakaslanie hlaneho antihrdinu jasnym signalom ako to skonci, kedze tato cast je len dalsi okopirovany resp vykradnuty napad
ako strielacky fajn aj zbytocne zvasty by este usli plne slachetnych reci...
i ten bestie boys sa dalo cakat ktora skaldba ako druha zaznie ked budu hlusik paukov z matrixu/stargate.... teda pardon startreku
ale na co neviem prist je to kedy ti amerciania stihaju v tych flimoch jest a spat....
no a samozrejme chripka z prechladnutej macky kvoli kratkej minisukni tej uhuru to nehrozi
celkovo asi 6 z 10 ale dalsie mlynceky penazi budu coraz vecsi odpad
startrek2017
ani neviem nazov ale...
pre fanusika ktory par casti videl napr ja bolo zakaslanie hlaneho antihrdinu jasnym signalom ako to skonci, kedze tato cast je len dalsi okopirovany resp vykradnuty napad
ako strielacky fajn aj zbytocne zvasty by este usli plne slachetnych reci...
i ten bestie boys sa dalo cakat ktora skaldba ako druha zaznie ked budu hlusik paukov z matrixu/stargate.... teda pardon startreku
ale na co neviem prist je to kedy ti amerciania stihaju v tych flimoch jest a spat....
no a samozrejme chripka z prechladnutej macky kvoli kratkej minisukni tej uhuru to nehrozi
celkovo asi 6 z 10 ale dalsie mlynceky penazi budu coraz vecsi odpad
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
vrahom nasho novinara nahodou neviete kto je?
http://www.boxofficemojo.com/movies/?id ... an2017.htm
k oskarom asi iba ze raz som to pozeral a teda je to docela nuda 10min cerveny koberec 10min reklama a tak stale dokola asi 5 hod.
http://www.boxofficemojo.com/movies/?id ... an2017.htm
k oskarom asi iba ze raz som to pozeral a teda je to docela nuda 10min cerveny koberec 10min reklama a tak stale dokola asi 5 hod.
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
aj dvaja su rodina - nebo tak neco bolo to teraz v telke zaciatok mi prisiel taky tragicky slaby a navodzovalo mi to pocit ze sa bude jednat o komediu tipu cumlikator a podobne detske sragory . nakoniec som dokazal prekusnut multikulty sikanu divakoveho podvedomia a bol z toho pekny film
- Leon
- Pokročilý používateľ
Pozerám že som sa dobre trafil, až na ten Dunkirk. Myslel som, že ho dostane zato, že je to Nolan. Ale tak dostal aspoň zato, začo naozaj stálo ísť na film do kina ... za zvuk, ktorý si tu aj dosť ľudí chválilo, ako jedinú vec Oldmanovi oskara veľmi prajem, už dávno si zaslúžil, je to jeden z naj hercov v Hollywoode a top padúch aký sa dá do filmu strčiť.Leon napísal: ↑Ne 04. Mar, 2018, 12:36 Tak dnes o 2hej v noci je odovzdávanie oskarov, som náramne zvedavý. Tohto roku zase úplná slabota, ako minulého. Ani neviem komu by som to dal za film, možno Shape of Water. Réžiu asi Dunkirku aj keď sa mi to veľmi nepáčilo, ale výber je biedny. A herca Oldmanovi.
.