Možno by nebolo zlé založiť osobitnú tému pre info o aktuálne najvýhodnejších minciach na ťaženie a vzájomne si vypomôcť... Samozrejme ma nebaví každému písať zvlášť v PM ... Ja nemám problém podeliť sa s ostatnými...
Kimif123 napísal: ↑So 17. Mar, 2018, 16:09
Začiatkom týždňa som ťažil na GTX1070 cez Nicehash Legacy 0,27 mBTC, dnes som stiahol nového klienta a pozerám, že iba 0,19.. aj u Vás to je tak??
To nie je verziou klienta trh ide momentálne takto . Ešte týžden a už to nezarobí ani na elektrinu
Ale nechápem, náročnosť stúpla o toľko? To, že BTC má slabý kurz chápem, ale ide o to, že vyťažím oveľa menej. Budem musieť asi začať aj ja s niečím iným skúšať experimenty, lebo takto pomaly budem rád, že to pokryje elektrinu..
CPU: i5 12600kf Cooler: NOCTUA NH-U12A Chromax Black MB: ASUS ROG STRIX B660-A GAMING D4 RAM: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 Trident Z RGB GPU: ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL O8G SSD: Samsung 980 PRO 1TB + Kingston KC3000 NVMe 2TB + Crucial MX500 2TB SSD PSU: Corsair RM750x white CASE: Fractal Design Define 7 Compact White TG Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Microlab FC50 Monitor: Dell S2721DGFA OS: Win 10 64bit
Kimif123 napísal: ↑Ne 18. Mar, 2018, 15:44
Ale nechápem, náročnosť stúpla o toľko? To, že BTC má slabý kurz chápem, ale ide o to, že vyťažím oveľa menej. Budem musieť asi začať aj ja s niečím iným skúšať experimenty, lebo takto pomaly budem rád, že to pokryje elektrinu..
koncom Januara som tazil cez Nicehash 0.0022 BTC, za necele 2 mesiace ta ista zostava mi dalva 0.0010 takze tak k obtiaznosti. Plus ked nam tu lieta cena BTC...zial smerom dole. Potom to vyzera zial tak, ze z 22 EUR den to je aktualne asi 7 EUR Btw. cena elektriky je u mna 3 EUR den, takze neni to zatial uplne najhorsie...snad ten BTC vyskoci aspon na stabilnych 9000.
S Cryptonight som skoncil pred tyzdnom a pol, dnes sa dotazi zostatok na vyplatu ZEC a vypinam.
Je mi jasne, ze pri mojom tempe s jednou GTX 1060 3G je to neporovnatelne oproti ludom, co maju povedzme 4 x GTX 1080, ale aktualne to vidim tak, ze radsej za cenu mesacnej elektriny kupim mince na burze, zakonzervujem a uvidi sa. Ceny su na nakup dobre uz teraz. Pre ludi, co maju kupeny HW za kopec penazi je to ale des - s nimi sucitim. Snad sa to behom 2 mesiacov pozviecha a budu vsetci v ramci moznosti spokojni.
Na aktualny zarobk sa neoplati moc tazit, ten kurz padol na uroven minuleho roku November. Ale rig nevypnem, nastastie mam elektrinu free, ale aj keby som nemal, nehal by som to bezat. Tazim do buducnosti, verim ze sa tie kurzy budu dvihat, skor co ma hneva, je narocnost. Ta stupa a celkom dost.
Treba vydrzat. Pisal som pred casom, ze BTC pojde dole na cca 6000 Eur, no zda sa ze pojde aj nizsie (tiez som to spominal). Teraz ked nemusite nevyberajte, ale drzte. Ked sa BTC otoci do UP trendu, pojde hore do cien, kedy budeme spokojny.