Homeland (serial)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40
Homeland (serial)
Ja neviem ci som slepy, ale fakt tu nevidim temu na tuto fajnovku, to tu nikto nesleduje ?? Minuly rok, na odporucanie znameho, som zhltol vsetkych 5 serii asi za mesiac, neskutocna bomba (doslova ) Osobne povazujem stvrtu a piatu seriu za najlepsie. Teraz rozpozerana siesta, zacala v januari, trosku slabsi uvod mala, ale momentalne sa to piatou castou rozbehlo presne ako som u Homeland zvyknuty, topka Rozpisal by som sa viac, ale nechcem spoilovat zbytocne
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Homeland (serial)
pozeram od zaciatku, parada stale
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Podľa mňa jeden z najlepších seriálov posledných rokov. Je neuveriteľné, že to stále vtiahne do deja a šlape to neuveriteľným spôsobom.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40
Tak, tak, urcite medzi top5 u mna. 6. epizodu ste videli? Opat musim povedat, perfektneee, riadne graaady.
- Odar
- Pokročilý používateľ
S06 za nami. Rozbehlo sa to pekne. Maju otvorene dvere pre S07, mozu vymyslat potencionalne, co sa bude diat dalej. Naozaj zazrak, ze to dokaze tak uputat pozornost po tolkych dieloch. Som zvedavy, co vytiahnu buduci rok.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Najslabsia seria za nami. S08 bude udajne posledna.
Tak tak. Vo stvrtok som pozrel poslednu. Mohli ich vydavat rychlejsie. Skoda ze uz je koniec.
.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Predchádzajúce 2 série boli podľa mňa už slabé. Lepšie to ukončiť takto, ako bičovať zdochýnajúceho koňa. Podľa mňa to ukončili v najlepšom čase a zenechá to pekné spomienky na tento seriál. Jeden z najlepších svojej doby.