Mozem odporucit, skvely serial. Jude to zahral skvelo. Aj ked osobne tejto tematike neholdujem, ale velmi zaujimave zobrazenie Vatikanu, cirkvy, a vacsinou aj zabavne.
Tak ja už mám za sebou. Celkom v pohode seriál, z takéhoto cirkevného prostredia tu hádam tuším ani nič nebolo. O to viac, keď išlo o pápeža čo neverí v Boha a uvedomuje si svoju moc.
Čakal som...to isté ako Constantine (teda ešte mám pred sebou poslednú epizódu ale už od začiatku mi bolo jasné, že to nie je seriál na len jednu sériu)...
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Leon napísal: Ne 22. Jan, 2017, 15:34Bude aj S02 ?
Tak si aj odpoviem
Leon napísal: Ne 25. Mar, 2018, 14:01škoda, že zrušili season 2.
Áno a nie tak celkom. Nie je to vedené ako season 2, ale ako nový seriál, aj keď sú tam tie isté postavy. Lepšieho herca za pápeža ako Johny Malkovicha ani nemohli dať. S ním je to zaručená kvalita
Včera začala S02. Kontroloval som každú hodinu či sa to už dá pozrieť a potom mi došlo že to robí HBO a mám HBO GO. Ale je sranda, že doteraz to stále ešte nikde nie je. Anyway, sú vonku prvé 2 časti. Pre extrémistov je to rovno v českom dabingu.
Na HBO som videl veľa krát trailery a príde mi to riadne nadupané Hlavne pápež keď si ich predstavoval ako nahé ženy Keď bude viac času tak si to pozriem od začiatku