MacTukahan napísal: St 21. Mar, 2018, 16:33 Broolly toto nevypada zle, len som sa chcel zbavit ajfonu v ruke ked beham
TickerX nepotrebuje phone ma internu pamat staci doma sparovat a vyhodnoti ti vsetko obycajny ticker bez x potrebuje stale phone

MacTukahan napísal: St 21. Mar, 2018, 16:33 Broolly toto nevypada zle, len som sa chcel zbavit ajfonu v ruke ked beham
ja osobne mam samsung Gear Fit 2 Pro koli palvaniu. Ticker X som stale pouzival na meranie odchylky HR v diete nakolko opticke snezory stoji za ... bodky.shajek napísal: Št 22. Mar, 2018, 12:37 Ja mam garmin Vivoactive HR ... na to kolko penazi stali, to podla mna nieje nic preborne. Hlavne ta podpora od garminu podla mna nieje taka super, tak ako aj aplikacia ktora mala/mava kopec bugov a bol cas ked sa vobec nesynchronizovala. Cele to UI tych hodin je dost zastarane. Brat ma Fitbit, a ked ich vidim raz za cas, tak display maju tak 10000% krajsi, ale niesu vodotesne no ...
skúšal si v nich plávať napríkald ? to by ma zaujímalo že či to ide ?spencer napísal: Pi 23. Mar, 2018, 21:35 https://www.alza.sk/sport/lamax-bfit-by ... 577596.htm .... toto mi dala sestra , že si ide kupiť nové , najprv som o ne nemal zaujem , ale teraz ma to baví sledovať napr. aktivitu spánku , prejdené kroky a vedieť , že mi telefon zvoni , skôr ako začne ozaj zvoniť. aj spravy na tom prečitaš alebo fb upozornenia . za cenu kolo 50 € je to slušné , dizajn nenapadný , vodotesné a nabité vydržia okolo týždňa pri tom nabitie trva do 80 minút , paruje sa to s pár aplikaciami ja použivam lavais alebo tak nejak .
takze gps je poziadavkaMacTukahan napísal: St 21. Mar, 2018, 16:33 Broolly toto nevypada zle, len som sa chcel zbavit ajfonu v ruke ked beham