Ako fotiť zuby - pred po foto
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Ako fotiť zuby - pred po foto
Zdravím chalani!
Potreboval by som poradiť.
Mám pár salónov na bielenie zubov.
Potreboval by som urobiť pred-po fotky.
Avšak skúšal som to Iphoneom, normálnym objektivom, nikdy neodraža realitu fotka.
To znamená, okom aj na stupnici je rozdiel extrémne odlišný, avšak na fotkách sa rozdiel absolútne neprejaví.
Vedeli by ste mi poradiť, ako by som mohol docieliť toho, aby fotky odražali realitu? Ake nastavenia by boli potrebné, alebo aký foťák minimálne, aby to zvládalo.
Za Vaše rady postrahy ďakujem.
Potreboval by som poradiť.
Mám pár salónov na bielenie zubov.
Potreboval by som urobiť pred-po fotky.
Avšak skúšal som to Iphoneom, normálnym objektivom, nikdy neodraža realitu fotka.
To znamená, okom aj na stupnici je rozdiel extrémne odlišný, avšak na fotkách sa rozdiel absolútne neprejaví.
Vedeli by ste mi poradiť, ako by som mohol docieliť toho, aby fotky odražali realitu? Ake nastavenia by boli potrebné, alebo aký foťák minimálne, aby to zvládalo.
Za Vaše rady postrahy ďakujem.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Ako fotiť zuby - pred po foto
Predpokladam, ze rozdiel je vo farbe. V prvom rade si musis vyvazit bielu. Inak budes mat vzdy iny "referencny" bod. A mal by si to fotit pri rovnakych svetelnych podmienkach. Dalsia vec - vysledok bude nasledne vzdy iny podla monitora, kde budes fotografie pozerat. Zda sa to ako velmi jednoduche, ale zvlast fotenie takychto vtakovin je technicky velmi narocne. Zvolil by som to profikovi.
Na iPhone zabudni.
Na iPhone zabudni.
Odfot to zrkadlovkou a v lightroome sa pohraj s whitebalance popripade mozno daka saturacia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Budto profik, co ma k tomu vybavu, ale photoshop. Skor to vidim na druhu moznost, tam sa upeavujebvstko, aj tie super dokonale modelky
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
plus vyhoda photoshopu ze ti staci iba jedna fotka a nemusis sa ani srat ani s bielenim zubov
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
Ďakujem za postrehy chalani.
Profesionaone fotky sa jasne robili, robili sa aj fotenia, atd, no skor mi ide o to, aby kazda jedna bola jednudocho zdokumentovatelna. A nemožeme volať denne k 30tich ľuďom profila, lepšie aby tam sedel cely den a po kazdej procedure to fotil...
Zjavne to nakoniec bude zrkadlovka a dam si to nastaviť profikom.
Profesionaone fotky sa jasne robili, robili sa aj fotenia, atd, no skor mi ide o to, aby kazda jedna bola jednudocho zdokumentovatelna. A nemožeme volať denne k 30tich ľuďom profila, lepšie aby tam sedel cely den a po kazdej procedure to fotil...
Zjavne to nakoniec bude zrkadlovka a dam si to nastaviť profikom.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Svetelne podmienky sa v case menia. Nemyslim si, ze to raz nastavi profik a budes len "stlacat spust". Ono je to proste komplikovanejsie, ako sa na prvy pohlad zda.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
to nie je o nastaveni zrkadlovky, predstavujes si to moc jednoducho. Chod ku niekomu co profesinalne foti, ako ma upravene priestory na fotenie. Ako ich ma vybavene.
Skor ako zacnes invsetovat do zrkadlovky, skus sa s porozpravat o tom s niekym, kto foti a vie ti poradit. Lebo aby si nevyhodil xy eur za fotak a vysledok bude aj tak nekvalitny
Skor ako zacnes invsetovat do zrkadlovky, skus sa s porozpravat o tom s niekym, kto foti a vie ti poradit. Lebo aby si nevyhodil xy eur za fotak a vysledok bude aj tak nekvalitny
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
nieje pravda, sataci mu spravit nejaky maly kutik (mini atelierik), dat par svetiel a stativ ... a mal by mat ako tak dodrzane svetelne podmienky, na ktore si moze nastavit cca. fotak
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Čierna listina bazáru