no kamarat chces crack a co takto LOGIN a HESLO!
vies jak tazko som si zohnal na NOD32 "HESLO" ?
No nato zabudni ze ti ho niekto da! Ja som hladal na NETE na forach a nikto mi to nechcel dat. Nakoniec som to zistil ze som skenoval packety
a sused akurat aktualizoval
No a tomu antiviru ja pouzivam NOD a som nad mieru spokojni 8)
Pouzival som AVG 7 daval som dennu aktualizaciu a naslo akurat velke nic dal som NOD a mal som aspon 60 trojanov v PC.
Antivir
ked chces dam ti heslo ale login niejimi napísal:Esteze nie su vsetci taky ako ty
Zamysli sa nad sebou
AMD FX8370 // NOCTUA NH-D15 /// ASUS M5A97 R2.0 /// 2x 8 GB DDR3 2400MHz KINGSTON HyperX Beast /// ASUS Strix RX570 /// ASUS Xonar D2X /// SSD Samsung 860 EVO - 500GB /// NANOXIA Deep Silence 1 rev.B /// PSU Corsair HX620W /// Razer Lycosa mirror + Logitech MX518
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Ja som pouzival AVG6.0 FREE a teraz uz uvolonili aj 7 - cku
http://free.grisoft.com/freeweb.php/doc/2/
http://free.grisoft.com/freeweb.php/doc/2/
Spoiler: ukázať
Opera, The Bat, Kaspersky 5, Spy Remover - OK.
Kaspersky je overeny rokmi a viacerymi PC po firmach.
Je to volba po viacerych zlych skusenostiach z minulosti ( zial aj po preferovanych AV programoch ).
Toto je vec tvrdej reality a neprijemnych skusenosti.
Mam rad ak sa niekto robi mudry a pise, ze pri rozumnom pouzivani PC AV nie je treba.
Zrejme nevidel a nevie ako na Nete startuju Trojany atD. No comment.
Kaspersky je overeny rokmi a viacerymi PC po firmach.
Je to volba po viacerych zlych skusenostiach z minulosti ( zial aj po preferovanych AV programoch ).
Toto je vec tvrdej reality a neprijemnych skusenosti.
Mam rad ak sa niekto robi mudry a pise, ze pri rozumnom pouzivani PC AV nie je treba.
Zrejme nevidel a nevie ako na Nete startuju Trojany atD. No comment.
No ten NOD staci odinstalovat, restartnut PC a znova nainstalovat a mas ho na dalsich 30dni, ale keby ta to nebavilo tak na verziu 2.12.3 existuje funkcny crack...jimi napísal: NAkoniec to bol NOD32, ktory mi toho hajzla nasiel a od tej doby nemam problem, Akurat, ze ho uz nepouzivam lebo mi vyprsala skusobna doba a teraz mam AVAST (je free) a som stale spokojny.
Inak NOD pouzivam aj ja, ale nie cracknuteho podotykam a max spokojnost, len pre uplnu bezpecnost treba mat zapnutu rezidentnu ochranu lebo ak nie tak vzdy nieco preleze...
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net