prosim o radu pri vybere sluchadiel
prosim o radu pri vybere sluchadiel
Ahojte,
chcel by som Vas zas poprosit o radu pri vybere slúchadiel... toto ako sa vravi nie je moja salka kavy a radsej si necham poradit od ludi co sa v tomto segmente vvyznaju..
v podstate mam dve veci.. kupovat mozem len v TPD (mam tam nejake body) a neviem ktore by sa mi najviac hodili/oplatili
sluchdla budu vyuzivane iba na kompe s tym, ze sa jedna o hry a filmy
idela by bola kombinacia bezdrat/drat
cena okolo tych 200€ samozrejme, ze pokial by mi stacili lacnejsie budem len rad.. ide hlavne o to nech ich mozem mat aj 4 hodiny na hlave bez toho aby mi extra vadili
v TPD maju aky taky vyber len ked sa v tom nevyznam tak som zatila nastrelil tieto
https://www.tpd.sk/marshall-mid-cierne-p173981
viete mi dobre prosim poradit.. rad by som ich kupil na X rokov tak nech si dobre vyberiem
dakujem
chcel by som Vas zas poprosit o radu pri vybere slúchadiel... toto ako sa vravi nie je moja salka kavy a radsej si necham poradit od ludi co sa v tomto segmente vvyznaju..
v podstate mam dve veci.. kupovat mozem len v TPD (mam tam nejake body) a neviem ktore by sa mi najviac hodili/oplatili
sluchdla budu vyuzivane iba na kompe s tym, ze sa jedna o hry a filmy
idela by bola kombinacia bezdrat/drat
cena okolo tych 200€ samozrejme, ze pokial by mi stacili lacnejsie budem len rad.. ide hlavne o to nech ich mozem mat aj 4 hodiny na hlave bez toho aby mi extra vadili
v TPD maju aky taky vyber len ked sa v tom nevyznam tak som zatila nastrelil tieto
https://www.tpd.sk/marshall-mid-cierne-p173981
viete mi dobre prosim poradit.. rad by som ich kupil na X rokov tak nech si dobre vyberiem
dakujem
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: prosim o radu pri vybere sluchadiel
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ocloudoch sa pisalo ze prva verzia je lepsia ako 2 ale to len forward nemam potvrdene
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
vyberam z toho co tam maju
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Ber tie Cloudy, na tpd nic lepsie nevymyslis ani za tych 200€.
Nepisalo sa nikde, ze je prva verzia lepsia ako druha. Ani nemohlo, kedze su to uplne totozne sluchadla. Pisalo sa o tom, ze nema zmysel priplacat za za verziu II, kedze je/bola (neviem ako teraz) drahsia ako prva. Lebo u druhej je sice v baleni zvukovka, ale je uplne mizerna.Jednoduska napísal: ↑Po 16. Apr, 2018, 11:27 O cloudoch sa pisalo ze prva verzia je lepsia ako 2 ale to len forward nemam potvrdene
ak stym ches hrat hry ako first person alebo moba tak to moc nepochodis
z mojej strany po asi 7 moznych
astro A50 daju sa zohnat okolo 200€
body si nechaj na nieco ine
z mojej strany po asi 7 moznych
astro A50 daju sa zohnat okolo 200€
body si nechaj na nieco ine
@andre
dik za radu, pozeral som na ne a nevyzeraju az tak zle.. pozeram, ze sa aj ini pridali k tymto takze asi ani nebudu zle..
mam mozno len jeden dotaz.. nieco co by bolo aj bezdratove by sa obdobne v TPD nenaslo ?
inac co sa tyka hier, tak ked uz mam cas tak hram strtegie alebo RPG.. takze nieco ako mikrofon je pre mna uplne na dve veci..
takých 70% minimalne to bude vyuzivane na pozeranie filmov
este sa mi zdaju celkom velke ale tazko to posudit z foto... ide o to, aby netlacili a neboli moc takze...velkost asi nebudem riesit..
dik za radu, pozeral som na ne a nevyzeraju az tak zle.. pozeram, ze sa aj ini pridali k tymto takze asi ani nebudu zle..
mam mozno len jeden dotaz.. nieco co by bolo aj bezdratove by sa obdobne v TPD nenaslo ?
inac co sa tyka hier, tak ked uz mam cas tak hram strtegie alebo RPG.. takze nieco ako mikrofon je pre mna uplne na dve veci..
takých 70% minimalne to bude vyuzivane na pozeranie filmov
este sa mi zdaju celkom velke ale tazko to posudit z foto... ide o to, aby netlacili a neboli moc takze...velkost asi nebudem riesit..
no pozrel som nejake recenzie na webe a celkom ich chvalia.. zarazila ma len jedna vec, ze oproti spominanym jednotkam tam je pridany len 7,1 zvuk co neviem ci je pre mna dolezite
apropo viem, ze by dizajn nemal byt teraz prioritou... ja len ze som dufal ze to nebudu hracske sa mi zda, ze uz mam vela rokov na take...a nie su ani prioritne urcene na hry
v kazdom pripade, pokial TPD nema ine v ponuke tak ich asi aj zoberiem.. vsak ked tak ich viem vratit potom
dakujem za rady a pokial by sa tam este nieco zaujimave naslo som same ucho - poprípade keby sme zvysili budget ?
apropo viem, ze by dizajn nemal byt teraz prioritou... ja len ze som dufal ze to nebudu hracske sa mi zda, ze uz mam vela rokov na take...a nie su ani prioritne urcene na hry
v kazdom pripade, pokial TPD nema ine v ponuke tak ich asi aj zoberiem.. vsak ked tak ich viem vratit potom
dakujem za rady a pokial by sa tam este nieco zaujimave naslo som same ucho - poprípade keby sme zvysili budget ?
Ako suvisia s vekom "hračske" sluchadla?
Su to jedny z veľmi mala sluchadiel s mikrakom k PC, ktore aj naozaj hraju dobre.
Su to jedny z veľmi mala sluchadiel s mikrakom k PC, ktore aj naozaj hraju dobre.
ja som mal dlho steelseries syberia v2, potom som skusil pre zmenu hudobne sluchadla sennheiser hd599 (bez mikraku, mikrak mam osobitny), a ked som si minule kupil k druhemu pc hyperx cloud (tie prve bez 7.1). Tak mi prisli tie cloudy ako uplne strasne:
- su velmi tazke, teda aj viac tlacia na usi
- nie su otvorene, uz som si strasne zvykol na otvorene sluchadla
- ten mikrofon pripajaci je tiez podla mna somarina, lepsie by bol nejaky vytahovaci
Ale ako je tom iba moj nazor, chcel som skusit tie cloudy, ale sklamali ma ked som uz mal tie sennheisery.
- su velmi tazke, teda aj viac tlacia na usi
- nie su otvorene, uz som si strasne zvykol na otvorene sluchadla
- ten mikrofon pripajaci je tiez podla mna somarina, lepsie by bol nejaky vytahovaci
Ale ako je tom iba moj nazor, chcel som skusit tie cloudy, ale sklamali ma ked som uz mal tie sennheisery.
1. take porovnanie je nezmysel
2. je irelevantne kedze v TPD nic lepsie ako Cloudy nemaju. Ani medzi beznymi sluchadlami bez mikrofonu.
2. je irelevantne kedze v TPD nic lepsie ako Cloudy nemaju. Ani medzi beznymi sluchadlami bez mikrofonu.
ok ok objednavam tie co radite. mozem potom napisat nejake subjektivne dojmi.. ale kedze nie som nejaky audiofil a v podstate ich nemam ani s cim porovnat..tak to nebude asi moc relevatne...
mozno este jedna vec.. mam zapustenu TV v stene a spraveny vyvod na usbcka a nemam vytiahnuty jack... budu mi to cez to usb fungovat aj v tv ? mam nejaky Panasonic TX55AS alebo take nieco
este raz dakujem za rady
mozno este jedna vec.. mam zapustenu TV v stene a spraveny vyvod na usbcka a nemam vytiahnuty jack... budu mi to cez to usb fungovat aj v tv ? mam nejaky Panasonic TX55AS alebo take nieco
este raz dakujem za rady
Nie, nebudu.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Hry? Filmy? 200€? Nie je potrebné...zober od Mareka Takstar Pro82
viewtopic.php?f=2&t=119120
alebo z Ali o pár eur lacnejšie s riziokom, že to čapnú na colnici.
viewtopic.php?f=2&t=119120
alebo z Ali o pár eur lacnejšie s riziokom, že to čapnú na colnici.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305