Kyselinka dakujem za info. Ako tazke je to spojazdnit na NAS? Co vsetko je ku tomu potrebne pripadne ako presne to mas ty(NAS, pc, soft, router atd..)? Kolko ta vysiel komplet?
Patko dakujem za info, vie to nahravat 25fps? kamery maju kovove telo?
Viem ze je to uz asi moc ale mohli by ste nahrat nejaky zaznam na yt na porovnanie den/noc. Vopred dakujem
Ak este mate niekto nejaky tip najlepsie na kompletny system tak si rad necham poradit, Ak je to podla Vas potrebne tak radsej dam menej kamier alebo navysim rozpocet len aby to bol co najslepsi pomer cena/vykon.
Kamerovy system
Re: Kamerovy system
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
Aj tu sa to preberalo ,,,,,mam to už spojazdnené ,funguje to bez problemov a je to najlacnejšie riešenie podla mna ,,,
viewtopic.php?f=29&t=102122&start=30
viewtopic.php?f=29&t=102122&start=30
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
NAS mam v podpise a spravil som ho zo stareho PC, co som mal doma. Bezi mi to na Xpenology a do neho som nainstaloval balicek Surveillance station a tam nahodil a nakonfiguroval vsetky kamery. Kolko ma to cele vyslo presne neviem, nakolko PC a disky som uz mal. Ale kamery co mam, idu najlacnejsie po 115€ za kus. Router som tiez uz doma mal, ale ten nie je ani tak potrebny. Jedine co som este dokupoval bol POE switch od TP-Linku.
Keby som doma nic pred tym nemal, a robil to cele od zaciatku, tak by som isiel do setu s NVR.
Keby som doma nic pred tym nemal, a robil to cele od zaciatku, tak by som isiel do setu s NVR.