Ethereum (ETH)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Ethereum (ETH)
nebyvam zbytocne zvedavy, ale ozaj by ma zaujimalo kolko eth drzi master mind broskloBroslowski napísal: ↑Pi 27. Apr, 2018, 10:23 POS je must aby sme nemenili ozonovu vrstvu na ETH estelen potom ked sa eth nebude dat tazit ale len stakovat sa ukaze sila ETH.
ano ale maju od zaciatku nastavenu politiku na tento model Eth musi preist transformaciou z PoW na PoS co je uplne iny problem...
O 5 rokov nie - je vysoko pravdepodobne ze hard fork pride este tento rok, zaciatkom buduceho roka - vsetko zalezi od toho ako sa dohodne core dev team, hociaka chyba v systeme moze tento prechod predlzit.. je to komplikovane (napr nedavno sa nasla chyba v smart-kontaktoch ktoru treba vyriesit - niektore exchange skrz to povypinali penazenky docasne).
Q - nie vela nie malo Iba tolko kolko som si mohol dovolit. Ale zarobil som slusne - aj v poslednych mesiacoch sa podarilo
O 5 rokov nie - je vysoko pravdepodobne ze hard fork pride este tento rok, zaciatkom buduceho roka - vsetko zalezi od toho ako sa dohodne core dev team, hociaka chyba v systeme moze tento prechod predlzit.. je to komplikovane (napr nedavno sa nasla chyba v smart-kontaktoch ktoru treba vyriesit - niektore exchange skrz to povypinali penazenky docasne).
Q - nie vela nie malo Iba tolko kolko som si mohol dovolit. Ale zarobil som slusne - aj v poslednych mesiacoch sa podarilo
-
- Pokročilý používateľ
taaakze bude cupricka? gratz, sikovnost turbo este stale vaha ci do toho ist alebo mu zena zakazala pristup na internet ?
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
no v dipe kto kupil uz je za chvilku 3x a to je este dobra cena. CG, ja som nestihol
EDIT: trocha som prestreil heh.
EDIT: trocha som prestreil heh.
No turbo bud dobre nakupil, alebo zle nakupil a zena postrihala kable :D
Q- ziadna cupricka nemam ani nahodou taky velky vstupny kapital aby z toho mohla byt tento rok cupricka - o 5 rokov z toho ale moze byt aj daka Skova audinka :p Alebo skolka pre maleho, uvidime je to skor stastie ako sikovnost a stale to moze dopadnut hociako.
Q- ziadna cupricka nemam ani nahodou taky velky vstupny kapital aby z toho mohla byt tento rok cupricka - o 5 rokov z toho ale moze byt aj daka Skova audinka :p Alebo skolka pre maleho, uvidime je to skor stastie ako sikovnost a stale to moze dopadnut hociako.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Tazko je hlavne odhadnut, kde je to dno. Ked clovek pozrie na all time high, tak by povedal, ze trebars aj 600 EUR / ETH je dobra cena. Z dlhodobeho hladiska pravdepodobne ano, ale ked potom vidi, ze cena zlezie este pod 400 EUR, je to jemne povedane na gulku do hlavy
preto netreba chasovat dno - na tom som sa popalil raz a odvtedy to nerobim.. hlavne ma serie ze mi masiny spia kedze sa ideme onedlho stahovat uz som to schoval do skatul a pripravil na transport.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Tak to máš blbé, ale však ono si to svoje ešte odrobí. Ja nakupujem po častiach, nikdy nie naraz za všetky voľné peniaze. Potom sa to celkom fajn spriemeruje a predaj zas na n-krát.
V ETH momentálne držím najviac prachov.
V ETH momentálne držím najviac prachov.
hej hej + bez klimatizacie to bolo uz na hranici unosnosti (nie ze by chladenie nestihalo ale vedelo to vyhriat teplotu na 28-29 stupnov ak bolo vonku 20+). ALtov je kopec vzdy bude co tazit
-
- Pokročilý používateľ
Ja som tiez kupoval na 3x, cize vo vysledku aj ked bol ten pekny pad, tak som z toho vytiahol pekny plus...
Teraz si zas pockam na nejaky poklesik trosku a uvidime co to povie
Teraz si zas pockam na nejaky poklesik trosku a uvidime co to povie
- JurajSlovakID
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 13. Apr, 2015, 09:35
Poradite mi niekto cim mam tazit ETH alebo ETC alebo XMR (MONERO)? Ja som skusal preferovane tazice ale dos okno sa ukaze a zmizne, toto mi robi na najpopularnejsich mineroch (neviem mena taziaci pc mam dole). Moze to byt kombinaciou kariet ? mam 4x NV a 2x AMD Vega 64, ovladace updatnute hoci dnes vysiel novy AMD tak ho tam dam.
Dikicko za pomoc!
Dikicko za pomoc!
PC: CPU: RYZEN 5950X VMR-B2@ 4725MHz 1.35V , Chladic Arctic Liquid Freezer II RAM: GSKILL NEO 2x16KIT(32GB) 14-15-15-12-26-38 CR2 - upravene tercialne casovania, GFX: AMD Vega64, MB: Asus Dark Hero VIII X570, M.2 SSD Samsung 990 PRO 2TB, 2xRAID1 WDGOLD 8TB