Rad by som sa poradil ohladom noveho telefonu, Aktualne ma uz zacina hnevat mierne moj stary kamarat SG Note 3. Skvely , skvely telefon to bol. V podstate aj je len sa mu nejako zbiera. Vadi mi baterka, cinske nahrady vs akoze originalne baterky sa za tie roky v podstate ukazali vsetko ako loteria. A vadia mi aj fotky ktore robi. Urcite si ho necham ako druhy telefon a s baterkami budem hrat dalej loteriu ale proste potrebujem sa spolahnut na telefon ze sa nevypne pre nic za nic.
Skok oproti aktualnemu telefonu asi nebude tazky ak zamerim s rozpoctom po hranicu cca 500eur ako momentalny strop. Viac niesom ochotny investovat.
Note 3 so mnou vydrzal skoro 5 rokov ... bolo by super keby sa nasiel nastupca co by zvladol nieco podobne
Poziadavky
displey min: 5,7
rozlisenie : FHD a viac aj ked mne by asi aj to FHD stacilo

fotak : nieco schopne asi aj s optickou stabilizaciou
Procak , ram atd - pomer cena vykon
farba : to mi je jedno asi totalne - ok dobre ruzova nie

- urcite by potesili nejake tie vychytavky ako rychlo nabijanie , infra by bolo super kvoli telke

- ono s tymi mojimi poziadavka mi vcelku sedeli lopaty od xiaomi len neviem ci by vydrzali 5 rokov aj keby som na ne bol dobry ... pozeral som kadeco a neviem nejako prist tym zahnutym dispelyom. Sice som si ho mohol vyskusat len na kratko no realne neprisiel mi to taky prinos ze by som bol ochotny akceptovat zvysenu sancu na rozbitie pri pade. Aktualny telefon si toho vela prezil. Ok realne neratam ze novy tolko toho prezije ale vhodnym vyberom a premyslanim ktore nikoho nezabije to moze byt co najdlhsi cas.
- premyslam este na niecim z bazaru, konkretne Samsungacke vlajkove pltky tohtorocne popripade aj z minuleho roku : S9+, S8+, N8 popripade aj klasicke verzie S8 a S9
- niektore ceny su mega zaujimave... treba sa obavat kupovat nerozbaleny telefon ? Rad by som sa vyvaroval kupeniu nejakeho kradnuteho telefonu alebo nejakej repliky
dakujem za kazdu radu