podsedak na stolicku k pc
podsedak na stolicku k pc
viete niekto doporucit nejaky kvalitny podsedak pre stolicku k pc? neviem co by to tak mohlo vyjst ale povedzme max. 20-30€, totizto stolicka mi vyhovuje len za tie roky uz sa ta pena na sedaku vysedela. viem ze andrejsvk tu kdesi spominal nejake lepsie vyplne do novych stoliciek tak ma napadlo ci nerobia z toho materialu aj podsedaky.
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: podsedak na stolicku k pc
asi len metraz studenej peny kupis a obalit si ho uz budes musiet sam
alebo mozes skusit ebay a pod
dat si to spravit u calunnika bude asi mimo cenu
alebo mozes skusit ebay a pod
dat si to spravit u calunnika bude asi mimo cenu
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
podsedak neviem ale molitanov je veľa druhov a gramáží (google) poťah si dáš spraviť niekomu kto ma šijací stroj stačí aj prehoz a 4 šnúrky v rohoch.
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 8#p1363348
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 8#p1363348
na tom shope som uz hladal, obycajny molitan ale nechcem to sa rychlo vysedi, pozeral som tie studene peny napr.: http://www.idealdecor.sk/sk/znacka/studena-pena len aj tie sa rozdeluju na viac druhov - kg/m3 a podla cisel napr.: HR4037, HR4036 atd. ale neviem najst nejaku zmysluplnu tabulku co to cislo vlastne znamena, potom som uvazoval ze si zoberem cely rozmer 200x100x3 a z toho si urobim velkost aj hrubku aka mi bude vyhovovat.
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
ja na takom molitane sedím už rok a pol a nie je pravda ,že sa vysedí !!! po zadok ti stačí bohate gramáž 30kg/m3. Ak chceš viac tak mám jednu otázku:
máš zdravotne problémy alebo si imobilní ? (bez urážky)
máš zdravotne problémy alebo si imobilní ? (bez urážky)
nie, zatial nemam problemy, ale obycajny molitan sa do 2-och max 3-och rokov vysedi urcite, presne ako mam teraz na mojej stolicke, kedze priemerna doba sedenia je u mna min. 6h denne, preto uvazujem len a vyhradne o studenej pene, ziadny obyc. molitan davat urcite nebudem, len musim najst tie tech. parametre roznych typov tych studenych pien, takze tam je moj nazor nemenny, bude to studena pena ziaden obyc. molitan.
takze k vyrieseniu tohto mojho problemu som sa dostal az teraz a kupil som nakoniec https://www.alza.sk/mosh-elm4-cierna-d5130698.htm a mam to "bez roboty"
zatial skusam tyzden tak len par postrehov >
- velmi dobre sa na tom sedi,
- jadro je tvarovana pamätova pena s vahou cca 730g zasita v samostatnej obliecke + ma vetranie (diery) pod "zadkom" mimo toho vybrania v strede - ale clovek sa na tom spoti aj tak ale menej ako na obycajnej stolicke > samozrejme na sietovany sedak v lete to nema
- vonkajsia cierna obliecka je z jednej strany protismykova aby sa nezosuvala zo stolicky a z druhej strany je velmi prijemny (jemny) material na dotyk, da sa odelit od vnutornej obliecky a prat zvlast na 40-ku aj v pracke,
- uvidime kolko to vydrzi, ale spracovanim je to na to, ze je to cina velmi obstojne
zatial skusam tyzden tak len par postrehov >
- velmi dobre sa na tom sedi,
- jadro je tvarovana pamätova pena s vahou cca 730g zasita v samostatnej obliecke + ma vetranie (diery) pod "zadkom" mimo toho vybrania v strede - ale clovek sa na tom spoti aj tak ale menej ako na obycajnej stolicke > samozrejme na sietovany sedak v lete to nema
- vonkajsia cierna obliecka je z jednej strany protismykova aby sa nezosuvala zo stolicky a z druhej strany je velmi prijemny (jemny) material na dotyk, da sa odelit od vnutornej obliecky a prat zvlast na 40-ku aj v pracke,
- uvidime kolko to vydrzi, ale spracovanim je to na to, ze je to cina velmi obstojne