Novy telefon - lowend 200 Euro max
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Novy telefon - lowend 200 Euro max
Swapping medzi aplikaciami, ovladanie YT aplikacie, drobnosti, ktore moje oko spozoruje (teda voci rozhraniu iOS a plynulosti Gsync ).
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
hovoris o Redmi 5 Plus so SD625? Tam si to viem celkom predstavit, mne Redmi Note 4 s rovnakym SoC tiez miestami laguje, sice niektory sa nechavaju oklamat cislom a tvrdia ze je to (stale) mid-range chipset, co mozno platilo dva roky dozadu ked to uvadzali, ale dnes uz je to viac menej lowend. osobne by som pozeral chipsety SD636 a vyssie
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
No jo, tak hold je to 3 nasobne lacnejsi mobil ak nie viac. sam ako majitel A1 vrelo odporucam, no issues at all.
Samozrejme ked to ludia neporovnavaju s S8. prosto je to fabia ale kvalitna.
Samozrejme ked to ludia neporovnavaju s S8. prosto je to fabia ale kvalitna.
- icefire
- Pokročilý používateľ
Pisal som o A1, kedze som chcel zariadenie s Android One certifikaciou. Proste negalujuci non-pixel telefon (t.j. aby nestal majland).
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
co vas dohana k tomu, aby ste porovnavali zariadenia s cenovkou 800 a vyzsie s mobilom za 180 ecok. Vyladenost androidu na 5 plus za tie prachy vyborna. A to raatam ze casom sa to zlepsi. Idem nahodit rom od MIUI.cz, no musim 2 tyzdne cakam na odomknutie bootloaderu
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
to ludia robia casto.
ono tvoje posledne vety presne hovoria v prospech A1 a pod. android one telefonov. Tj ziadne custom ROM a ine vymyslacky. plug&play.
ono tvoje posledne vety presne hovoria v prospech A1 a pod. android one telefonov. Tj ziadne custom ROM a ine vymyslacky. plug&play.
- icefire
- Pokročilý používateľ
No ono sa to nezda, ale ja napriklad nehram hry a nefotim tony fotiek a nerobim video. Ono sa to teda rychlo moze zvrtnut v peknu usporu, ak clovek nie je mega narocny. Preto ma to laka. Co ma ale nelaka je ak telefon nie je plynuly.HellAngel napísal: ↑Ut 05. Jún, 2018, 13:14 co vas dohana k tomu, aby ste porovnavali zariadenia s cenovkou 800 a vyzsie s mobilom za 180 ecok. Vyladenost androidu na 5 plus za tie prachy vyborna. A to raatam ze casom sa to zlepsi. Idem nahodit rom od MIUI.cz, no musim 2 tyzdne cakam na odomknutie bootloaderu
Par rokov dozadu som tiez presiel z iPhonu na Moto G (prva verzia) a nebolo to zle. Za tych par rokov tiez isiel vyvoj dopredu, cize ak clovek naozaj nema uchylku na par ms, tak to moze byt prijemna zmena pre penazenku.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
pozri nemusel by som , da sa frcat aj na global. Zatial som nenarazil na ziadny problem, nic nepada, ziadne padanie aplikacii a podobne. Ohladom ROM od MIUI.cz. Niejedna sa oziadnu custom ROM, je to oficialna ROM od xiaomi, akurat prejde este par upravami od bratov cechov. Trochu to xiaomi ale zkomplikovalo odomknutim bootloaderu, neviem preco, ked ho aj tak nakoniec dovolia odomknut. Nuz ale nechapem vela veciam z vychodu
Som za android ONE, no prave u xiaomi vidim silu skor v komunite a neustalom vyvoji systemu.
Som za android ONE, no prave u xiaomi vidim silu skor v komunite a neustalom vyvoji systemu.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Moze byt, to samozrejme kazdemu podla chuti.
Ja uz nestiham na toto forum chodit a nie to, aby som este sledoval ci je moj telefon up to date with community, chapes.
Rozbalim, pouzivam, nefunguje? reklamujem. ziadne zasahy nic. proste styl uzivania ako jablckari, ale za 170 euro.
Ja uz nestiham na toto forum chodit a nie to, aby som este sledoval ci je moj telefon up to date with community, chapes.
Rozbalim, pouzivam, nefunguje? reklamujem. ziadne zasahy nic. proste styl uzivania ako jablckari, ale za 170 euro.
- icefire
- Pokročilý používateľ
No ja rozmyslam, ze A1 zoberiem, doma sa s nim pohram (samozrejme nie, ze ho budem nosit von, znehodnocovat a podobne) a ked nebude vyhovovat, tak vratim. Samozrejme cena je najlakavejsia, ako aj to, ze s Droidom som uz par rokov nepracoval.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
jednouska, tak to vobec nie je. Mozem ficat na oficialnej global ROM, dostavat updaty ako ich vyrobca bude posielat. No pain. Je tu ale aj druha moznost, pohrat sa so zariadenim a vymackat z neho co to ide. Ano treba tomu venovat cas, ja si tu chvilu najdem a povenujem sa tomu. Beriem ze ale kazdy na to cas nema. U mna je to aj zvedavosti.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
icefire - nechces radsej rovno zobrat na skusku Redmi Note 5 ?? Ak ti lagoval SD625, mozno 636ka bude na tom lepsie a usetris si nervy. Rozdiel v cene je, ale je na tebe ci ti za to stoji.
- icefire
- Pokročilý používateľ
Pozeram prave pretoto este Xiaomi reddit, ci Note 5 alebo Plus.
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Plusko ma tiez SD 625. Daj teda potom vediet ze ako si sa rozhodol
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
cenovo nad limit, ale Xperia XA2 vyzera velmi schopne, urcite by som sa pozrel blizsie. ak mas pocit ze A1 laguje tak ostatne telefony s SD625 ani nepozeraj