si moc optimististický, ale je to logický krok
kedže ani amd a ani nv v podstate nestíha robiť ovládače poriadne ani pre support jednej karty tak 2 asik budú oasik riešiť ako to posledné...
dalšia vec sú časté a dosť veľké upradty winu...
a vzhľadom na to koľko ľudí používa SLI/cf všeobecne je logický krok že ich SLI/cf nijako netrápi
btw profil na SLI si vieš urobiť aj sám keby už išlo o to ale poriadnu podporu v hre to si sám nespichneš najčastejší support od NV je práve ten profil a nič viac
ono nv podľa mňa momentálne dx12 okašliava z logických aj pragmatických dôvodov a amd ako vždy nikdy nič nedotiahne poriadne do konca čo sa týka GK v posledných pár rokov
určite by som sli ani cf teraz ozaj nechcel riešiť ešte pár rokov dozadu to vyzeralo ok retaz už oaz labutia pieseň
ešte je to aj o tom že ozaj neni problém karta čo má výkon ako 2
dokonca aj 1080ti, vzhľadom na to ako to funguje často v priemere neni o moc horšia ako 2x1080

narovinu pokiaľ tieto riešenia nebudú transparentné, tj karty budú vždy vidieť ako 1 a aj sa to tak bude chovať , nikdy to nikam nepovedie
stačí pozrieť nové AMD alebo SKX ktoré niesú čo sa jadier týka úplne transparentné a už to prudí v dosť veciach
pri GK je to len vypuklejšie lebo výsledok priamo vidíš ako pohyblivý obraz, čo pri napr renderingu je šuma fuk či sa ti jed dva riadky alobo pol obrazoky zoneskoruje o pol sekundy alebo iné veci okolo synchronizácie
2 leon nj , potom lepšie ked tú jednu predá alebo začne ťažiť ale na hry by som si nervy nejak nerobil