Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
BTC pojde podľa analýz na 5000 USD. Odvážnejší už priznávajú, že je možných aj 4000 - 3500. Nie je dôvod ponáhľať sa s nákupom. Trend je jednoznačný. Aspoň konečne nakúpim LTC za normálnu cenu
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Tak na 3,5k je jednoznačne silnejší support ale ja tomu moc neverím, aj tých 5k mi príde, neviem... Uvidíme, sám som zvedavý.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Este je otazne, ako sa to zachova po pade. Ci to pojde povedzme 2 mesiace do strany, alebo hned vyleti. Vzhladom na naladu a znechutenie ludi sa priklanam skor k prvej alternative. Nechce sa mi moc verit, ze by sa zacalo vo velkom extra nakupovat a cenu by to vystrelilo do nebies. Takze aj z tohto uhla podladu nepanikarim. Mozno netrafim uplne dno, ale isto to nebude tak, ze ak by to aj padlo povedzme pod 4000 USD, ze hned o 2 dni to bude na 7000 USD. Tomuto ja neverim.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
S panom bohom dnes som sa oficialne rozlucil s tym bch co som mal
- Odar
- Pokročilý používateľ
Kľudne ho v dip-e od teba kúpim
EDIT:
Celkom veselo dneska http://img127.imagevenue.com/img.php?im ... _356lo.jpg Tu by mal clovek akoze obchodovat
EDIT:
Celkom veselo dneska http://img127.imagevenue.com/img.php?im ... _356lo.jpg Tu by mal clovek akoze obchodovat
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
to LTC ide celkovo rychlejsie dolu ako zbytok no tam sa im volajako rozpadol team. tak ci tak som presne nad LTC uvazoval tiez. este nejake drobne som si poslal a zbytok musim normalne vybrat cash a dat do suflika bo mi to neda pokoj.
ako sa svet zmenol, niekedy si prave cash vyberal na minanie a online nechal na uspory
ako sa svet zmenol, niekedy si prave cash vyberal na minanie a online nechal na uspory
odar - ver ci never mal som rozpisany prispevok o tomto presne co sa stalo
Odporucam napr. appku Coinbase na tie zakladne meny je super, ze sa da nastavit notifikacia na cenu a funguje pekne... lepsie nez ine appky.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Ja bezim tiez na Coinbase, aj ked tie fee su dost velke no obchodov tak malo ze kaslem na zmenu
ale uz asi vypnem notifikacie na par mesiacov a uvidime kde to najdem dal so mtam nejake drobne este a uvidime. len snad to ozaj nepojde uplne do zimy niezeby som neveril, ze sa to nevrati len to bude dlhsie trvat.
ale uz asi vypnem notifikacie na par mesiacov a uvidime kde to najdem dal so mtam nejake drobne este a uvidime. len snad to ozaj nepojde uplne do zimy niezeby som neveril, ze sa to nevrati len to bude dlhsie trvat.
Ze jaka ryza za posledne 2 dni koniec smejem sa jak deges Ako zatial nic monstruozne - ale kto nakupil napr ETH za 370 sa bude este hodne dlho rehotat mozno o nedlho.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Hej, tlacia to hore. Sam som zvedavy, ako to dopadne. Stale vyckavam - tieto prudke pohyby nikdy nevestia nic dobre. ETH by som rad pod 350 EUR.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
ked to pojde na 350 tak tam zas nejake drobne asi hodim
360 je isty buy detto. Akoze poskulujem aj po maluchoch co pridala bitpanda nedavno ( BTC 5,333.85 EUR LTC 70.12 EUR ETH 390.39 EUR DASH 205.56 EUR XRP 0.41 EUR BCH 643.23 EUR KMD 1.38 EUR MIOTA 0.86 EUR) a mozno aj daky BTC by som rad mal ale ... hmm, co ja viem, mozno keby pridali ETC zvazil by som rozsirenie portfolia https://www.bitpanda.com/en
- Odar
- Pokročilý používateľ
Však sa regni na Kraken. SEPA v pohode, burza s históriou, možno sa ti zíde aj do budúcna. Ja už na vstup cez fiat používam iba ich.