Quantum break
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Quantum break
uz sa blizi konec, ale mam pocit ze potencial pre druhe zahratie je dost nizke, zda sa mi ze tie rozhondnutia v junction leveloch by ovplyvnili len nejake male kulisy a ked mam precitane vsetky listy apod. tak pribeh mi to nerozsiri. ale lubi sa mi stale viac, je to taky pekny mix max payne, singularity a superhot v dobrom kinematickom prevedeni (aj ked v tomto alan wake sa mi zdal byt lepsi)
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Kúpil som teraz v akcii na steame za 9 € a až na technické chyby (no nakoniec som to na mojej zostave rozbehal 1080p&60fps s vypnutym upscaling (ktorý to fakt rozmazaval) + nahodené reshade kôli sharpening a kontrastu (človek by neveril aká pekná hra z toho nakoniec vyjde)) a celkom si to pochvalujem. Áno Alan Wake to nieje ale užívam si aj ten live seriál a jednoducho za tú cenu nieje o čom.
Inac ten reshade dost vyrazne pomoze s celkovym rozmazanim hry (a to mam upscaling vypnuty) -https://imgur.com/a/U5SKtaW
Inac ten reshade dost vyrazne pomoze s celkovym rozmazanim hry (a to mam upscaling vypnuty) -https://imgur.com/a/U5SKtaW
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Ja som to len teraz dohral. Je to uzasna hra. Pribeh je vskutku hodny zamyslenia. Nechapem, preco som sa k tomu nedostal skor. Ale je pravda, ze po tej sracke menom Alan Wake som mal vazne pochyby, ci este vedia v Remedy spravit dobru hru. Len skoda toho technickeho spracovania (rozumej neoptimalizacie). A trochu mi vadi, ked je vela z deja hry vyrozpravana cez rozne denniky, spravy, maily. Lebo tu je toho citania strasne moc. Ja som to vsetko cital, az ked som presiel celu hru.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
neviem co sa ti nepacilo na AW, ved tam je ten pribeh este o uroven vyssie.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
U hry Alan Wake mi praveze zacal strasne vadit ten pribeh. Zo zaciatku sa to javilo naozaj skvele. Ale cim dalej som v hre postupoval, tym bol ten pribeh horsi a horsi. Hra sa mi velmi paci po vizualnej stranke, aj hudba a zvuky su tam vyborne. Je to skoda, lebo sposob, akym je pribeh rozpravany, je vymysleny velmi dobre. Ale ocividne niekomu usli myslienky. A planovali aj druhu cast? Lebo cele to nejak vysumelo do zatratenia bez nejakeho ukoncenia. A tie bonusove DLC, The Signal a The Writer? To boli snad najzbytocnejsie a najhorsie DLC ake som doposial hral. A samotny gameplay zacina byt dost rychlo stereotypny. Je tam malo zbrani (a nedaju sa nijako upravovat) a hlavna postava nema ani ziadne schopnosti (ktore by sa dali vylepsovat).
- kllr007
- Pokročilý používateľ
Tak si ten príbeh asi nepochopil