Poklesy fps v Devil May Cry 3 Special Edition

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00

Poklesy fps v Devil May Cry 3 Special Edition

Príspevok od používateľa MichiGen »

:) takze neviem kolko ludi tu obcas hra nejake bojove hry, mozno prave preto sa ich na PC robi strasne malo oproti hernym konzolam ale pred par mesiacmi vysla konverzia 9tkovej asi najlepsej rubacky na PS 2 DMC3 a to rovno v Special Edition rozsirenej verzii,tato hra sa neobysla bez drobnych chyb avsak nic jej to podla mna takmer neubera na pritazlivosti to co jej ubera je NECHUTNY POKLES FPS. V prvych dvoch misiach FPS ide skoro stale 60 ale od 3tej ked sa ziavia nepriatelia klesa od 20-30 v tom horsom pripade sa drzi neustale na 20, toto mi robilo na GF 6600GT a teraz s 7900GTO som sa tesil ako krasne si to zahram a ono to ide presne tak isto.... Mate nejake rady na verzie ovladacov alebo nejake ine navrhy?Kto hra,piste 8)
crux2005
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa crux2005 »

ake mas CPU ?
skus nastavit vyssie rozlisenie a AA/AF atD potom velmi nizke rozlisenie a porovnaj pocet snimok :wink:
s pozdravom, crux.
MichiGen
Používateľ
Používateľ

CPU AMD Athlon 64 3700+ pretaktovany na 2,7GHz, da aj viac ale zdroj nezvlada uz s touto grafikou vsetko na max pretaktovane. na rozliseni 640x480 to ide presne tak isto ako na 1280x960 to nieje engine ale skript... alebo nejaky bug alebo jednoducho prilis odlisna architektura PS 2 hry? sakra maju to optimalizovat poriadne :( som zvedavy ako to pojde na PS 3 ked ta ma mat ak sa nemylim rovnake GPU ako mam teraz ja :?
crux2005
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa crux2005 »

no jo, presne ako som predpokladal ... je to CPU limitovane :wink:

viD http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=13176
s pozdravom, crux.
MichiGen
Používateľ
Používateľ

:wink: Nemyslim si ze je to CPU limitovane ked testujem Marky a ostatne hry napr oblivion el matador atd grafika ide tak ako ma cize procesor mi ju nebrzdi cca 11080 bodov v 3D mark 2005 a 10180bodov ked zapnem 4xAA

Návrat na "Hry a problémy s nimi"