jednoduche smartwatch
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: jednoduche smartwatch
no neviem, ja mam Band2 vyse roka (ktory som stratil, kupil druhy aby som vzapati prvy nasiel..) a nemam problem ani s displejom.
pouzivam appku Notify&Fitness ktora je prelozena aj do slovenciny, zo sprav vie diakritiku odstranit a teda je text citatelny .. zobrazuje ikony znamych app alebo si nastavis podla seba z ponuky (pre exotiku ako napr. Flock), text si vies prisposobit co sa ma zobrazovat a na ako dlho (setrenie baterie), meno a sprava z Messengera nie je problem, vie to aj Slack, Flock, Viber, Telegram a hocijaku inu notifikaciu, zatial som nenasiel taku co by nesla vobec.
Ak nepouzivas monitor tepu a rozumne nastavis notifikacie, nie je problem sa dostat na 15-18 dni bez nabijania
PS: Notify&Fitness vobec nepotrebuje Mi Fit appku na to aby fungovala, ale je dobre cez Mi Fit aktualizovat firmware (ja kvoli tomu raz za cas nainstalujem, aktualizujem, odinstalujem)
pouzivam appku Notify&Fitness ktora je prelozena aj do slovenciny, zo sprav vie diakritiku odstranit a teda je text citatelny .. zobrazuje ikony znamych app alebo si nastavis podla seba z ponuky (pre exotiku ako napr. Flock), text si vies prisposobit co sa ma zobrazovat a na ako dlho (setrenie baterie), meno a sprava z Messengera nie je problem, vie to aj Slack, Flock, Viber, Telegram a hocijaku inu notifikaciu, zatial som nenasiel taku co by nesla vobec.
Ak nepouzivas monitor tepu a rozumne nastavis notifikacie, nie je problem sa dostat na 15-18 dni bez nabijania
PS: Notify&Fitness vobec nepotrebuje Mi Fit appku na to aby fungovala, ale je dobre cez Mi Fit aktualizovat firmware (ja kvoli tomu raz za cas nainstalujem, aktualizujem, odinstalujem)
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Snáď nebude robiť problém Android 8.1 už to mám doma..čiže asi najprv aktualizujeme ten firmware cez mi fit..
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ja pouzivam mi band tools. stoji par supov a ako tu bolo spomenute, posunie to mi band o level vyzsie. S messengerom som problem nemal, zbrazi mi meno bez problemov. Vydrz som ti pisal. Urcite to nie je najlepsi naramok na trhu, ale za 16 eur zohnat lepsi asi nie je mozne.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
dal som za to 24..ja som pohodlny na to aby som to kupoval z neviem kade
teraz akuat neviewm ci kupit mi tools,alebo notifi and fitness
teraz akuat neviewm ci kupit mi tools,alebo notifi and fitness
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
obe aplikacie maju free verziu myslim, ja mam kupene obe, ale akosi mne lepsie sadlo N&F
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
kolko stoji n&f ?
obe idu bez mi fit ?
obe idu bez mi fit ?
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
N&F si uz nepamatam, nainstaluj free a daj upgrade na Pro, kolko si to zapyta ..
Tools myslim ze tiez funguju bez Mi Fit, co si tiez vies rychlo overit instalaciou ze ..
N&F toho ponukaju trosku viac, no ak nevyzadujes niektore funkcie, tak Tools maju jednoduchsie UI
Tools myslim ze tiez funguju bez Mi Fit, co si tiez vies rychlo overit instalaciou ze ..
N&F toho ponukaju trosku viac, no ak nevyzadujes niektore funkcie, tak Tools maju jednoduchsie UI
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
n&f mi vadi ze je furt vidiet stahovacej rolete..da sa to vypnut ? edit:uzsom to vypol,i ked som nepochopil preco e to spojene s vetou,Zabranit systemu vypnut aplikaciu..
je tato zalezitost pritomna aj pri mi band tools ?
pytam sa preto,ze tools freee verziu nema
edit:skusene oboje platene..text a meno ukazuje len tools..akurat ze ten zas vyzaduje mi fit a to je uz na mna privela,aby na pozadi bezali dve aplikacie len kvoli hodinkam...tak skusim len free NF..mozno to casom nejak aj nastavim
edit2..stacilo restartvat fona ide to
je tato zalezitost pritomna aj pri mi band tools ?
pytam sa preto,ze tools freee verziu nema
edit:skusene oboje platene..text a meno ukazuje len tools..akurat ze ten zas vyzaduje mi fit a to je uz na mna privela,aby na pozadi bezali dve aplikacie len kvoli hodinkam...tak skusim len free NF..mozno to casom nejak aj nastavim
edit2..stacilo restartvat fona ide to
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Nedari sa mi rozbehat Miband so Stravou..respektive a tepovou frekvenciou
(najlepsie by bolo sparovat naramok priamo so stravou,ale to na moje velke pocudovanie nejde..kedze je to tak popularny gear..)
tak som siel inou cestou a cez app Notify and fitness som si dokupil modul na upload do stravy za 2€..ono to nahra pekne vseetko ako ma,akurat bez srdcovej frekvencie..TO MA PORIADNE STVE..riesim to cely den dnes
popripade,je nejaka trakujuca apka ktora spolupracuje s mb2 a vie exportnut file,co by som importol do stravy manualne ?
(najlepsie by bolo sparovat naramok priamo so stravou,ale to na moje velke pocudovanie nejde..kedze je to tak popularny gear..)
tak som siel inou cestou a cez app Notify and fitness som si dokupil modul na upload do stravy za 2€..ono to nahra pekne vseetko ako ma,akurat bez srdcovej frekvencie..TO MA PORIADNE STVE..riesim to cely den dnes
popripade,je nejaka trakujuca apka ktora spolupracuje s mb2 a vie exportnut file,co by som importol do stravy manualne ?
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Naposledy upravil/-a mohamed v Št 02. Aug, 2018, 19:58, upravené celkom 1 krát.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
tak nakoniec bol problem priamo v strave
Health-Related Data boli zakazane,tak sa tep nenahral..
vsetko je uz ako ma byt...
Notifiy@Fitness funguje super..Pri behu si ju zapnem..po behu mi to automaticky uploadne na stravu..Genialne..za 5€ dokopy
Diky lepermessiah
Health-Related Data boli zakazane,tak sa tep nenahral..
vsetko je uz ako ma byt...
Notifiy@Fitness funguje super..Pri behu si ju zapnem..po behu mi to automaticky uploadne na stravu..Genialne..za 5€ dokopy
Diky lepermessiah
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
otazka este ohladom mi band 3
dvojka si nepamata notifikacie..cize ak napr idem na biku zavibruje..to si ani nevsimem a idem dalej..ked zastanem..tak na naramku uz nie je nic..
bude trojka uchovavat notifikacie? ak ano,tak sa idem do nej
dvojka si nepamata notifikacie..cize ak napr idem na biku zavibruje..to si ani nevsimem a idem dalej..ked zastanem..tak na naramku uz nie je nic..
bude trojka uchovavat notifikacie? ak ano,tak sa idem do nej
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ano pamata si poslednych 5
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ok,su tam teraz ceny..ked to sem pride,ceny klesnu ci stupnu ? ze ci si to mam rezervovat,alebo kupit az potom..
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
neviem, ja som moj kupil z aliexpresu za 30
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2