MS Office - ktory, aby som nepreplatil
MS Office - ktory, aby som nepreplatil
Zdravim,
poradte pls, ktory MS Office mam kupit, aby som to zbytocne nepreplatil a bolo vsetko legal. Chcem to do kanclu, pocitac uz mam a staci mi Word a Excel. Po slovensky, nie predplatne. Pozeram do eDsystemu a vobec sa v tom nevyznam, ked nastavim filtre, ukaze mi nula produktov Ked sa na filtre vykaslem, vidim tam napr. OfficeStd 2016 SNGL OLP B Acdmc za 60€ co je cenovo OK. Dik.
poradte pls, ktory MS Office mam kupit, aby som to zbytocne nepreplatil a bolo vsetko legal. Chcem to do kanclu, pocitac uz mam a staci mi Word a Excel. Po slovensky, nie predplatne. Pozeram do eDsystemu a vobec sa v tom nevyznam, ked nastavim filtre, ukaze mi nula produktov Ked sa na filtre vykaslem, vidim tam napr. OfficeStd 2016 SNGL OLP B Acdmc za 60€ co je cenovo OK. Dik.
Re: MS Office - ktory, aby som nepreplatil
To uz bohuzial nie som Teraz mi uz to acdmc dava zmysel. Tri pismenka navyse by ich uz zabili
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno čisto z istých hladísk ak to chceš na podnikanie ofiko zaplatíš spústu e aj tak kedže , home , student čiže tie" lacné" verzie nie sú na podnikanie
btw nejaké free alternatívy sa nedajú?
btw nejaké free alternatívy sa nedajú?
Spoiler: ukázať
Microsoft Office 2016 pre domácnosti a podnikateľov
https://www.microsoft.com/sk-sk/p/offic ... verviewtab
https://www.microsoft.com/sk-sk/p/offic ... verviewtab
.
279 za to ze to ma iny nazov... kks
Asi predsa len idem pozriet, ako vyzeraju sucasne free aplikacie Nejaky tip, ktory soft je dlhodobo dobre kompatibilny, nerozhadzuje formatovanie...? A ma slovensky slovnik, pripadne aj cele rozhranie. Ci to uz chcem vela?
Asi predsa len idem pozriet, ako vyzeraju sucasne free aplikacie Nejaky tip, ktory soft je dlhodobo dobre kompatibilny, nerozhadzuje formatovanie...? A ma slovensky slovnik, pripadne aj cele rozhranie. Ci to uz chcem vela?
Naposledy upravil/-a Muhyng v Ut 07. Aug, 2018, 12:27, upravené celkom 1 krát.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Libreoffice
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
OpenOffice alebo LibreOffice.
Ak chceš žiť rýchlo a nebezpečne na hrane môžeš skúsiť nejaký zaručene originálny kľúč z eBay za 5-10€, podaktorí sa tam aj chvália že sú Microsoft Partneri, otázne však je ako to je s použitím daného kľúča na podnikateľské účely, lebo licenčné podmienky... veľa vecí legálne či lacno pre osobné použitie je násobne drahšie akonáhle to chceš použiť na podnikateľské účely, ten istý soft, rovnaké funkcie len iná licencia.
Ak chceš žiť rýchlo a nebezpečne na hrane môžeš skúsiť nejaký zaručene originálny kľúč z eBay za 5-10€, podaktorí sa tam aj chvália že sú Microsoft Partneri, otázne však je ako to je s použitím daného kľúča na podnikateľské účely, lebo licenčné podmienky... veľa vecí legálne či lacno pre osobné použitie je násobne drahšie akonáhle to chceš použiť na podnikateľské účely, ten istý soft, rovnaké funkcie len iná licencia.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
tak často ani free veci zrazu nie sú ked to máš na biznis
preto README radšej nečítať
btw Libre sa mi zdá lepšie
preto README radšej nečítať
btw Libre sa mi zdá lepšie
Cakal som, ci niekto navrhne aj ebay Az do takeho niecoho sa mi ist nechce. Otazka je, ci toto nie je z rovnakeho sudka, len niekolkonasobne predrazene? Libre office som uz stiahol, budem skusat, mozno postaci.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Ak Ti netreba Publisher a Access, mozes uvazovat o tom za 190€
Office 2016 Home and Business, elektronická licencia
Ine, bez sance. Proste, ked si firma, na Office Ti treba +-200€ - ale mas ho navzdy, a mozes ho davat aj na inyPC (ak ten prvy odide)- nebude viazany na SNdosky pocitaca.
Toho predajcu ale nepoznam, takze sa nevyjadrim. Ja by som to skor bral na alze, agem, proste nieco "doveryhodnejsie"
Office 2016 Home and Business, elektronická licencia
Ine, bez sance. Proste, ked si firma, na Office Ti treba +-200€ - ale mas ho navzdy, a mozes ho davat aj na inyPC (ak ten prvy odide)- nebude viazany na SNdosky pocitaca.
Toho predajcu ale nepoznam, takze sa nevyjadrim. Ja by som to skor bral na alze, agem, proste nieco "doveryhodnejsie"
- dexterav
- Sponzor fóra gold
mno toho predajci nepoznám ale ani tie ceny nie sú nič moc to by som radšej prešiel alzu teda, ked už mám vyvaliť v podstate plné prachy
iné je key za5e to my je jeden 2 fuk či sú úplne ok
mno z ebay mám niečo ale je to tak na 33% kedže tie lacné sú PRO Plus a to je dosť veľký problém, je to volume licence
ale niečo sa aktivovať podarilo
iné je key za5e to my je jeden 2 fuk či sú úplne ok
mno z ebay mám niečo ale je to tak na 33% kedže tie lacné sú PRO Plus a to je dosť veľký problém, je to volume licence
ale niečo sa aktivovať podarilo
Zatial asi Libre bude stacit. Nie som ziaden power user a to co potrebujem vyzera pouzitelne. Co som si vsimol, pismenka vo "worde" teda Libre Writeri vyzerali nejako hnusne, ale stacilo vypnut HW akceleraciu a je to OK.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Libre? Open? Slabé odvary. Ak vie Microsoft niečo, tak spraviť Office set nástrojov, ktorý za dekádu nikto nepremohol (možno Apple ale ich balíček ide trošku iným smerom...i keď zadarmo ovšem).
https://www.ebay.com/itm/GENUINE-Micros ... 2389042566
licencia na 1PC, funguje aj preinštalovanie licencie, funguje to tak, že normálne si ho "aktivuješ" na setup.office.com a máš ho na účte.
Takže pokiaľ nepotrebuješ faktúru so zlatou Microsoft pečiatkou, tak vybavené.
https://www.ebay.com/itm/GENUINE-Micros ... 2389042566
licencia na 1PC, funguje aj preinštalovanie licencie, funguje to tak, že normálne si ho "aktivuješ" na setup.office.com a máš ho na účte.
Takže pokiaľ nepotrebuješ faktúru so zlatou Microsoft pečiatkou, tak vybavené.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305