Pred par dnami som narazil na The Handmaid's Tale. Dnes som pozrel prve dve casti a vyzera to zaujimavo. Som zvedavy, co sa z toho vykluje
https://www.csfd.cz/film/481213-pribeh- ... ice/videa/
http://www.edna.cz/the-handmaid-s-tale/
The Handmaid's Tale 2017 (serial)
Re: The Handmaid's Tale 2017 (serial)
po 2 castiach som to ja osobne kukat prestal. des a hruza, nesympaticke postavy...
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Chyba mi dopozerat poslednu epizodu z S02. Velmi depresivne, plynie to pomaly, vsetky tie negativne myslienky a obrazy su servirovane tak, aby ich divak doslova prezil. Moze sa to zdat, ako kritika, ale opak je pravdou. Som si ale isty, ze toto nesadne kazdemu. Uz len tema je velmi tazka a celkovo umelecke stvarnenie tomu moc na optimizme nepridava
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Ja som S01 zhĺtol za 2 dni. Ale u S02 som skončil u E01 na 20 minúte a už nezapol. S01 sa mi veľmi páčila, takže S02 tiež odporúčaš?
.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Dopozerane.
Musim uznat, ze S02 je oproti S01 tocena trochu inym stylom. Je to rozvlecene, ako zuvacka, ale len to umocnuje atmosferu. Raz som spravil chybu, ze som dal vecer 3 epizody a spamataval som sa z toho dalsie 3 dni Ale ked som to uz "davkoval" po jednej epizode, tak odporucam. Asi vsetkeho vela skodi. Je to tazke pozeranie, depkoidna atmoska, ale asi to bol ciel.
Koniec "dobry", vsetko "dobre". S03 (ak bude) budem sledovat urcite.
Musim uznat, ze S02 je oproti S01 tocena trochu inym stylom. Je to rozvlecene, ako zuvacka, ale len to umocnuje atmosferu. Raz som spravil chybu, ze som dal vecer 3 epizody a spamataval som sa z toho dalsie 3 dni Ale ked som to uz "davkoval" po jednej epizode, tak odporucam. Asi vsetkeho vela skodi. Je to tazke pozeranie, depkoidna atmoska, ale asi to bol ciel.
Koniec "dobry", vsetko "dobre". S03 (ak bude) budem sledovat urcite.
- Leon
- Pokročilý používateľ
Jj od stredy. Jednotka sa mi velmi pacila. K dvojke sa neviem dokopat
.
- Leon
- Pokročilý používateľ
nakoniec som všetko sfúkol naraz. Je to skvelý seriál, ale niekomu by mohlo vadiť že je to rozťahané.
Prvé 3 časti S04 vonku
Prvé 3 časti S04 vonku
.