Ethereum (ETH)
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Ethereum (ETH)
Kokos Broslo 3x som si nahlas tvoju vetu precital
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Vobec, ved spestrenie rana jazykolamom je len prijemne!
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Historia sa opakuje. Svoje prve ETH som kupil minuly rok zaciatkom Novembra pri cene 261 EUR. Dnes som nakupil ETH pri cene 270 EUR
- Odar
- Pokročilý používateľ
Zle hlasy tvrdia, ze ETH tento rok pri prilezitosti totalneho dna BTC dumpnu na 100 USD. Tak som sam zvedavy. V globale to momentalne beriem na prilezitostny short. Ak to nevyjde, tak ta nakupka nie je zla a do buducna kludne podrzim. Myslim si, ze je to realnejsi pohlad, ako ked ludia tvrdili, ze "600 je dobra cena" . . . "400 je bombasticka cena" . . . "350 je cena - predajte aj staru mamu a nakupte ETH"
Uvidime, co bude. Snad to nepadne na nulu
Uvidime, co bude. Snad to nepadne na nulu
ja nvm ale mne pad na nulu vôbec ale fakt ze vôbec nedáva zmysel. To akoze velerybky predaju pri tak smiesnej cene? Co z toho? Preco by radsej nepockali na dalsi ATH a nedumpli to potom? Alebo tomu nerozumiem?
- Odar
- Pokročilý používateľ
ATH? Si robis teraz prdel? Kym bude dalsi ATH, oni na tom zarobia medzitym shortovanim n-krat. Oni nechcu drzat mince co najdlhsie, oni ich chcu tocit.
Hej robim si prdel preto to sem pisem lebo si robim prdel. Je mi jasne ze sa toci, ale nerozumiem, preco by ktokolvek predaval v strate ci jednotlivec, ci velerybka
- l0k1
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 10. Aug, 2005, 20:00
pretoze sa boji este vacsej straty a zahrani to malo co ma Nie kazdy ma nervy cakat 3 mesiace/pol roka/rok kym to stupne o 30-50-100%Broslowski napísal: ↑So 18. Aug, 2018, 07:43 Hej robim si prdel preto to sem pisem lebo si robim prdel. Je mi jasne ze sa toci, ale nerozumiem, preco by ktokolvek predaval v strate ci jednotlivec, ci velerybka
NB Acer Aspire E15
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Tak tu sme naspat pri principe ze nie kazdy do toho asi siel s rozumom.
Investuje sa do veci s tym, ze do 3-och mesiacov mas 100%? to je proste scifi/nahoda/pumpa.
Bezne ludia "investuju" do $ portfolia cakajuc 5% zisk s 2% poplatkom za rok a su spoko, ale ked sa jedna o crypto kazdy sa hneva ze nevidi 50% zisk mesacne...
Trochu chore podla mna, nic osobne samozrejme
Investuje sa do veci s tym, ze do 3-och mesiacov mas 100%? to je proste scifi/nahoda/pumpa.
Bezne ludia "investuju" do $ portfolia cakajuc 5% zisk s 2% poplatkom za rok a su spoko, ale ked sa jedna o crypto kazdy sa hneva ze nevidi 50% zisk mesacne...
Trochu chore podla mna, nic osobne samozrejme