Grand Theft Auto V (GTA V)
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Grand Theft Auto V (GTA V)
Ani sa nie je comu divit, ked sypu prachy do vyvoja Online ako nikdy predtym. Asi to bude jednoduchsie ako vyvijat nanovo. A GTA money premienaju na realne prachy. Ak by to malo pokracovat tempom ako v minulosti, uz sme tu mali mat GTA VI ...V sucasnosti nemame ani jeden screenshot ...
Treba este vyzmykat kolko to da. Stale pridat nejaky content a potom si z toho mozes spravit grind fest alebo zaplatit ingame cash ked to chces.
.
Na druhej strane ten content stoji za to a podstatne meni online hru. Dva roky dozadu si zobral stihacku a bol si king, pokial sa proti tebe nespolcilo viac ludi s heavy sniper. Dneska je ta roznorodost zbrani a vozidiel ovela vacsia a hadam na vsetko existuje counter. Aj keď niektore pridavky mi nie su moc po chuti. Nehovoriac o heistoch a novych seriach. Aj tak by som uvital dalsi diel. Nove mesto, novy pribeh. A jak sa poznam, tak si zase kvoli tomu kupim konzolu kym to vyjde na PC.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Online je fajn, lenze tu si treba postavit otazku, co by bolo viac fajn. Nebol by lepsi novy diel s novym mestom atd., ktory by bol mimochodom tiez online ? Lebo momentalne to tak vyzera, ze sucasny online vyvoj dalsieho dielu brzdi, takze z mojho pohladu je to viac negativna ako pozitivna zalezitost. Tiez je otazne, kedy v dnesnom svete, kde alfa a omega su peniaze, budu mat vobec motivaciu zacat riesit novy diel, ked ryzuju na tom, co uz maju ...Kym ludia budu hrat sucasny online a budu im z toho prudit zisky ... Dobrych veci je cim dalej tym menej a to zial neplati len o hrach. Vsade prachy vo vsetkom. Take letecke simulatory sa uz ani neoplati vyvijat. A to ich v 90 rokoch vychadzalo od 1996, co si pamatam, niekolko rocne.
Ahojte, cim to moze byt, ked chvilu hrajem... ide vse ok a tak po 10min mi to zacne poriadne sekat, fps padne na 5... Ked dam esc a chvilu pockam yas par minut ide ok...
Teplota GK mak 92C, teplota CPU max 80C...
PC v podpise, dell alienware X51 i5 4570, GTX 760Ti 2GB... Nastavenia vsetko ultra 1920x1080... pokym to neyacne trhat tak min. fps mam 30.
Diky za radu...
PC v podpise, dell alienware X51 i5 4570, GTX 760Ti 2GB... Nastavenia vsetko ultra 1920x1080... pokym to neyacne trhat tak min. fps mam 30.
Diky za radu...
14600K@5,5GHz
Asus TUF Z790 DDR5
64GB RAM G.SKILL DDR5 6GHZ
RTX 4080 Gainward
Asus TUF Z790 DDR5
RTX 4080 Gainward
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
prehrieva sa to... aj keby nie tak tie teploty su cez limit.
Daco poriesim s chladenim teda... no skusil som vypnut v advanced settins ultra shadows a zatial to neurobilo, teplota GPU max 92C... no je to mala bedna, naprd chladenie a dost vykonne, snad sa to neusmazi...
14600K@5,5GHz
Asus TUF Z790 DDR5
RTX 4080 Gainward
Asus TUF Z790 DDR5
RTX 4080 Gainward
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
92stupnov je dost vela na grafiku v notebooku... Rozobrat, vycistit chladice, prepastovat. Notebook uz ma nejaky ten rok takze realne ti to moze spravit peknych par stupnov, kludne -10 ak das dobru pastu a neodflaknes to.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Ahoj, toto nemá nič s hrou, máš excesívne teploty, to je problém s HW a teplotami. Takže si prečisti NTB.Tibor86 napísal: ↑Po 27. Aug, 2018, 08:50 Ahojte, cim to moze byt, ked chvilu hrajem... ide vse ok a tak po 10min mi to zacne poriadne sekat, fps padne na 5... Ked dam esc a chvilu pockam yas par minut ide ok...
Diky za radu...
Alebo druhá možnosť - zahltí sa ti VRAM, 2GB na 1080p Ultra (hlavne ak máš textúry na najvyššom rozlíšení).
Inak, pro rada. Ultra v GTA5 je hlúposť, mrkni na veci ako performance guide od Nvidie. V skratke, pri tvojom zariadení hlavne vypni MSAA/TXAA a maj len FXAA, potom napríkald Tesaláciu si daj na minimum, textúry nechaj na maxime, distance scaling na 80%, population density tiež 80%, shader, water, shadow quality na high, reflections na druhé najmenšie, reflections MSAA vypnúť, soft shadows na softer a vypni všetko v advanced, teda long shadows, extended distance scaling i to pod tým pre tiene.
https://www.geforce.com/whats-new/guide ... ance-guide
z tých miniatúr screenov si ich naklikaj (nedávaj tie XX vs. XX, tie už nefungujú, predtým tam bol slajder, že si si to vedel tak pekne presúvať medzi snímkami) a pozeraj rozdiely.
Z mojich skúseností cez víkend (nová zostava, nová inštalácia GTA5) instant tip je dať PostFX na druhú najnižšiu úroveň (asi high, myslím, že začína s medium ak sa nemýlim), mne to na 4k pridalo nejakých 30fps.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
To neni notebook ale PC,, nieco ako PS4,,, dell alienware X51... Ono to ide v pohode so vsetkym na ULTRA, min. FPS je 30... len po chvilke sa to poriadne rozseka. Ale zistil som cim to bolo, je to bug asi v hre, ked v advanced setting vypnem ultra shadows tak to nespravi a ide to ok, Ked to zapnem par minut to ide ok bez poklesu fps a potom sa to rozseka...
14600K@5,5GHz
Asus TUF Z790 DDR5
RTX 4080 Gainward
Asus TUF Z790 DDR5
RTX 4080 Gainward
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Pochybujem, že je to bug v hre, bude to tvoja VRAM, 2GB na max nie je dosť pre GTA5.
A inak ako ak niečo ide na vyššom fps a padá to na 30fps mi nepríde tak v pohode. Min. by som tam rád videl aj 50fps.
A inak ako ak niečo ide na vyššom fps a padá to na 30fps mi nepríde tak v pohode. Min. by som tam rád videl aj 50fps.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Aj tak by som to prečistili a prepastoval. Veď to sú už teploty kedy komponenty throttluju, nehovoriac o hluku.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10