zhanam hore vymenovane komponenty prevazne na hranie CS:GO. Nehravam sa uz velmi casto lebo cas mi to nedovoli takze do toho nechcem vrazit vela penazi.
Podlozka
Cely zivot pouzivam latkove podlozky a mozno by som chcel skusit zmenu ale neviem ci to bude dobry napad tak sa obraciam na vas skusenejsich. Hlavne mi uz vadi to cistenie latkovych podloziek. Mys mam Logitech G203 a hravam vacsinou csgo, DPI 600 sens 3, pri hrani vyuzivam hlavne zapästie a rukou hybem len trochu do stran. Niekde som cital ze silikonove podlozky su lepsie pre ludi ktory vyuzivaju vacsinou zapastie a nevyuzivaju celu plochu mysi ale nemam so ziadnou skusenost. Nechcem do toho vrazit vela penazi a hlavne nie viac ako do mysky a to je 30eur.
Klavesnica
Nikdy som nemal mechanicku a chcel by som to vyskusat ale nedam do toho 100eur, takze som nasiel na AliExpress-e znacku MotoSpeed, Pozeral som typ CK104 a CK108. Mate niekto s nimi skusenosti co sa tyka zivotnosti a kvality ? Popripade privitam ine rady ale bol by som rad za RGB.
Sluchadla
Uz cca 7 rokov pouzivam SteelSeries Siberia v2, stale su funkcne ale obcas vypadne lave sluchadlo. Pri sluchadlach mi ide hlavne o hranie aby som pocul kroky a ine zvuky zrozumitelne tam kde sa prave nachadzaju. Pozeral som HyperX Cloud Stinger, taktiez do toho nechcem vrazit vela penazi takze neviem ci sa mi oplati prejst napriklad z tych siberii na tie Cloud Stinger co sa kvality zvuky tyka.´
Repraky
Nie som nejaky hudobny fanatik uplne mi postaci aby som pocul film ked si ho zapnem a odidem cca 3M, aktualne pouzivam tie ktore mam v monitore a je to strasne tiche. Pozeral som logitech Z120/Z150, myslim ze v tejto cenovej kategorii je to uplne jedno a vsetky si budu rovne ale rada sa zide

Vopred dakujem za rady