Konecne skompletizovane. Vcera som tam nakopol aj OS. Co sa tyka montaze, asi najhorsia montaz, ktoru som doteraz zazil - som si pekne zanadaval, co som si to zas vymyslel

Najvacsi problem bol dostat hruby napajaci kabel zo zdoja pod chladic. Neda sa ho viest popri nom, lebo je tam uz malo miesta. Takze idealne je osadit RAM, CPU, celu dosku takto vrazit do skrinky, potom pozapajat kable, ktore sa daju - hlavne elektriku. Tu viest spodkom a na to potom uchytit chladic, aby kable isli pod nim. Keby volim povodny mensi chladic, tak je instalacia v pohode, ale ta vacsia Noctua prakticky zakryva celu cast, kde su konektory na kable, tak sa to montuje dost debilne.
Ja som to mal povodne tak, ze som mal nahodeny aj chladic na CPU a tak som vkladal celu dosku do skrinky. Ale musel som potom v skrinke chladic zhodit, lebo ina cesta nebola. No mozno existuje este nejaky iny postup, na ktory som neprisiel.
Vykon CPU fajn, 4K video pri 60 Hz bez problemov. Narychlo som skusal Hearthstone, tam si CPU ide na cca 20 %, hlavne GPU si berie cca 80 % (to aj pri 4K videu). S CPU som sa nedostal nad 55 'C. Najviac sa hreju casti na MB - cca 65 'C. M.2 SSD sa dostal na max. 55 'C. Cakal som menej, ale snad to vydrzi.
Zatial spokojnost, ale este to chce odladit krivku chladenia. To je na dlhsie.
Povodne som myslel, ze dam aj foto, ale nema to moc vyznam. Prakticky vsetko zakryva zdoj, takze tam moc toho na pozeranie nie je. Ked to doladim, tak dam pripadne dalsie info po dlhsej dobe.