Ahojte do audia som amater akurat som si nieco precital o SPL teda merani hudobnych decibeloch.
Mozno mate skusenosti s vykonnymi aktivnymi reprakmi do 20KG povedzme. BT nie je podmienkou. Cena kludne aj cez 350€
Alebo existuje ine, lepsie riesenie ?
By si bol hlupák brať taký reprak bez BT chod do nayka a nech ti tam predvedú nejaký Sony. V tejto cenovej kategórii nájdeš už aj na CD, BT, jack, karaoke... Všetky možné vstupy aj výstupy(v prípade zapojenia druhého do sterea).
Sakramentsky velky co do reprodukcie hudby. Tie Ibiza su nejake sumitka, otazne je ako casto a si vobec vyuzijes JBLka.
Druha vec je, ze k tomu JBL potrebujes este dalsie veci - je to len jeden reprak napriklad.
Samozrejme idealne riesenie pre teba je 2x aktivna bedna + 2x stojan + aktivny subwoofer + kable. Len to pozapajas a ides, ale to je cena tak liter.
A možno to netreba takto hrotit, začínam mat obavy s transportom. Sú to veľké bedne.
Možno pôjdem do niečoho nového s Bt možnosťou pripojenia sa od viacerych zariadení sucasne a veľmi sa mi pozdáva ficurka queue systému, že si bude pamätať ktoré linky z YT má prehrávať v poradí, z viacerych zariadení pripojenych
Youtube je ciste peklo. Otrasna kvalita, reklamy... Ono ide o to fakt urcit si priority. Ak to chces ako jednorazovku, radsej si pozicaj aparat a mas pokoj. Zas investicia do normalneho zvuku ma zmysel ak sluzi za ucelom zisku.