Zdravim, zháňam notebook pre priateľku do 400€ na bežné použitie(web,hudba,filmy, YouTube) + škola(word atď.) + aby to utiahlo the Sims 4 ktorý miluje alebo aspoň the Sims 3. Najradšej by som chcel nový takže nie bazos a dosť to ponáhľa ďakujem vopred za rady
Skús pozrieť refurbished.sk. Do tejto sumy je slušný nový book troška problém zohnať. Ak by si 100€ prihodil dá sa kúpiť asus zenbook, čo je dizajnovo podarený book aj pre ženy.
trochu cez limit ale kvalita min. o triedu lepsia od inych nb v tejto cene + slusne parametre...aj na sims 4....je to zakladny biznis nb,ziadny multimedialny smejd...
Odkaz zmazany mi to píše. Ten Sims 4 je aj dosť podmienka lebo to chce hrávať veľmi na ňom. Takže aby to išlo bez sekania so všetkými DLC. Či to bude na low alebo high to je jedno.
Ram ti pomoze len malo. Disk bude najvatsia brzda toho notasu. 5400 otackovy disk je tragedia. Radsej ako ram, by som tam osadil ssd disk. Osobne do tej sumy by som bral repas s ssd diskom. Tie biznis notasy co sa predavaju repasovane, tak aj po xy rokoch pouzivania, su kvalitativne niekde inde. Sam uvidis, to hp bude uplne zabrzdene a ram do neho abi nekupuj. Pri tom disku to nema vyznam
vyznam ma to urcite, hlavne pri dnesnej narocnosti internetu. Ale vacsi vyznam ma SSD. Ten HDD ten notas zabije. A ked si predstavim tonu predinstalovanych support aplikacii takbude startovat 15 minut, kym konecne bbude moct spustit internetovy prehliadac.
mrkol som trochu repasy, cena nie je TOP, ale oproti tej konfiguracii a kvalitativne je ten NB niekde uplne inde:
Dell Latitude E5440
Intel Core i5-4300U, 8 GB RAM, 240 GB SSD, 14" (1600 x 900) Intel HD Graphics 4400
cena 349 eur
a ten CPU tiez nie je ziadna vyhra. Proste novy notas v tychto cenach je balast