Nové vetráky na chladič cpu+do case
Re: Nové vetráky na chladič cpu+do case
Mám ich tam dost,ale kazdý iný.Lebo ja chuj som predal polku alpenfohnov ked som minuly rok rusil zostavu Mal som 120 ciny tie cervene aj na fume.Taj preto to chcem troska dat dokopy aj po estetickej stranke Oki hore je 3 vela.Ale dal by som s hora 2 outtake v zadnej pozicii a hore v predu este intake. http://www.imageworld.sk/images/f79kz19 ... ossv1k.jpg http://www.imageworld.sk/images/i3quhj2ycncegujehxe.jpg
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
A koľko WB2 červených máš kúpiť na fóre?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Ja by som dal 2 dopredu, 1 hore nad cpu chladič, 1 dozadu nad cpu chladič a 2 na cpu chladič. 6 fanov úplne stačí... Možno by stačilo aj jeden do stredu na CPU cooler.
Tie 2 Noctui su Fka? Povodny FAN z CPU cooleru dat na stred, Noctui dat bud na intrake vpred alebo outtaky hore a do zadu a dokupit 2x SW3jky.
Tie 2 Noctui su Fka? Povodny FAN z CPU cooleru dat na stred, Noctui dat bud na intrake vpred alebo outtaky hore a do zadu a dokupit 2x SW3jky.
Tak to mam teraz ale teploty premna neuspokojive.hlavne mi neradte vodne chladenie na grafiku
Nee 3 biele take iste ako su tie s cervenym alpenfohny ale aspon budu mat rovnaky tvar.stych dam 2 dopredu a jeden hore nech to neni vidiet.Inac na ceskej stranke sa daju este kupit v kazdej farbe.Len 17 eur jeden 140mm.na tiche pc boli minuly rok za 14 eur.A cesi pytaju viac za postovne ako z nemecka tak sa to neoplatí.Najviac by som chcel aj na cpu nejake cervené heh ale couz ked farebne byvaju črepy ))
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Ja mám ešte jeden čierno-biely WingBoost2 140-ku v skrini ak chceš, nabehané má tak pol hodiny, som ho mal len na testy k tejto téme viewtopic.php?f=35&t=100146dave1979 napísal: ↑Št 20. Sep, 2018, 11:45 Nee 3 biele take iste ako su tie s cervenym alpenfohny ale aspon budu mat rovnaky tvar.stych dam 2 dopredu a jeden hore nech to neni vidiet.Inac na ceskej stranke sa daju este kupit v kazdej farbe.Len 17 eur jeden 140mm.na tiche pc boli minuly rok za 14 eur.A cesi pytaju viac za postovne ako z nemecka tak sa to neoplatí.Najviac by som chcel aj na cpu nejake cervené heh ale couz ked farebne byvaju črepy ))
Ale dopredu ti vravím, že vrčí motorček.
Spoiler: ukázať
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Ja by som si už asi nevzvykol na takéto FANy Pred SW3jkami som mal Noctui S-ka, ale ako som prešiel na vodníka musel som vymeniť, pretože nemali absolútne žiadny statický tlak... Mal som aj F-kovú Noctuu na chladiči CPU, ale fakt tie SW3jky aj keď idú naplno, tak veľmi príjemne si hučia, vôbec mi to nevadí. F12 mala taký nepríjemný zvuk oproti tomu. Ďalšia vec je, že SW3jky sú viac počuteľné od cca 1000RPM vyššie. Fakt TOPka...
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
daj prec vsetky PCIE zaslepky co tam mas, kludne zrus ten fanik pred grafikou a uvidis ze teploty pojdu dolu. + ak neni zaruka/plomba na srobku tak prepastovať. (uz som to niekde pisal, mne odobratie PCIE zaslepok spravilo priemerne 10C dole na GPU)
Predne 140 daj napevno na povedzme 500ot. Horny daj uplne dolava, dozadu hentam je onicom, kludne tiez na pevno na najmensie OT pri akých sa rozbehne. Zadny rovnako.
Ja mam vsetky case fany na 400-500ot, CPU rovnako, GPU mam cez AB aby nesla cez 50% a cely PC je v zatazi prakticky nepocutelny resp si jemne hmka
Predne 140 daj napevno na povedzme 500ot. Horny daj uplne dolava, dozadu hentam je onicom, kludne tiez na pevno na najmensie OT pri akých sa rozbehne. Zadny rovnako.
Ja mam vsetky case fany na 400-500ot, CPU rovnako, GPU mam cez AB aby nesla cez 50% a cely PC je v zatazi prakticky nepocutelny resp si jemne hmka
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
diK biely už nechcem a ktovie nakoniec či ich nebudem mat len ako rezervné takto som to mal kedysi http://www.imageworld.sk/images/vnwmz9brylngzrd6yu.jpg .tu fumu mam už novu 2x som kupoval ten isty chladič ale je pravda ze s alpenfohnmi to malo o par stupnov horsie teploty ako s origo scythe vetrakmi.mino_85 napísal: ↑Št 20. Sep, 2018, 11:55Ja mám ešte jeden čierno-biely WingBoost2 140-ku v skrini ak chceš, nabehané má tak pol hodiny, som ho mal len na testy k tejto téme viewtopic.php?f=35&t=100146dave1979 napísal: ↑Št 20. Sep, 2018, 11:45 Nee 3 biele take iste ako su tie s cervenym alpenfohny ale aspon budu mat rovnaky tvar.stych dam 2 dopredu a jeden hore nech to neni vidiet.Inac na ceskej stranke sa daju este kupit v kazdej farbe.Len 17 eur jeden 140mm.na tiche pc boli minuly rok za 14 eur.A cesi pytaju viac za postovne ako z nemecka tak sa to neoplatí.Najviac by som chcel aj na cpu nejake cervené heh ale couz ked farebne byvaju črepy ))
Ale dopredu ti vravím, že vrčí motorček.
Jj tie zaslepky pcie slotov je dobrá rada hned to urobím.No karta je 2 roky este v zaruke inač je už dávno prepastovaná )) no mne tocia case vetraky v idle 800-900 otacok.V zatazi si samé pridajú mam to tak na doske nastavene.Na cpu to mam default.kllr007 napísal: ↑Št 20. Sep, 2018, 12:29 daj prec vsetky PCIE zaslepky co tam mas, kludne zrus ten fanik pred grafikou a uvidis ze teploty pojdu dolu. + ak neni zaruka/plomba na srobku tak prepastovať. (uz som to niekde pisal, mne odobratie PCIE zaslepok spravilo priemerne 10C dole na GPU)
No alebo aj nie.cul pozeram ze to je dobre vetrane tak asi bytocne davať dole. http://www.imageworld.sk/images/x58wxts3rt33gxqb9qm.jpg
Však nameraj s, daj dole a nameraj bez, uvidíš či sa tebe konkrétne oplatí. IMHO nepredpokladám veľký rozdiel, ak dáš preč ten vetrák pred GPU a dáš dole záslepky možno ti aj stúpne teplota
Spoiler: ukázať