A-data vitesta ddr566
A-data vitesta ddr566
zdravim. kupil som si zatial jednu 512 MB tuto ramku PC4500 / DDR566
CPU-Z najnovsi mi to detekuje ako DDR570 (285 MHz) PC4600
to by mi absolutne nevadilo ako to detekuje..ale ak nastavim v biose delicku 250 co by malo byt DDR500.....alebo delicku 233 co by malo byt DDR466.....tak CPU-Z mi staaaale ukazuje ze ramka bezi CPU/8 a to jest cca 226 MHz......
tak teraz poradte co s tym?:)))
CPU-Z najnovsi mi to detekuje ako DDR570 (285 MHz) PC4600
to by mi absolutne nevadilo ako to detekuje..ale ak nastavim v biose delicku 250 co by malo byt DDR500.....alebo delicku 233 co by malo byt DDR466.....tak CPU-Z mi staaaale ukazuje ze ramka bezi CPU/8 a to jest cca 226 MHz......
tak teraz poradte co s tym?:)))
NB Acer Aspire 3810T
- magoo
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Okt, 2005, 20:00
hmm...? co ma nasobic s htt spolocne s pametami? mohol by si mi to prosim objasnit, alebo aspon poslat nejaky link? to je teraz nejaka novinka?AjsTi napísal:Apropo znizil si na tom nasobic ? HTT ? Kedze nim sa nasobia pamete a tie davaju konecny vysledok ?
chalan to pravdepodobne skusal nastavovat nepretaktovane, podla mna je chyba na doske, mozno bios...alebo skus dat pamet do ineho slotu. Mozno si ju dal nie do prveho slotu. Treba ju dat do prveho slotu
Videl si jeho podpis ? Odkedy je opteron 144 na default 2.3Ghz ? Nevies co je HTT alebo ? Samozrejme ak netaktoval , bude chyba zrejme v doske , alebo v nastaveni. Pripadne aktualizovat bios.magoo napísal:hmm...? co ma nasobic s htt spolocne s pametami? mohol by si mi to prosim objasnit, alebo aspon poslat nejaky link? to je teraz nejaka novinka?AjsTi napísal:Apropo znizil si na tom nasobic ? HTT ? Kedze nim sa nasobia pamete a tie davaju konecny vysledok ?
chalan to pravdepodobne skusal nastavovat nepretaktovane, podla mna je chyba na doske, mozno bios...alebo skus dat pamet do ineho slotu. Mozno si ju dal nie do prveho slotu. Treba ju dat do prveho slotu
Naposledy upravil/-a AjsTi v Ne 22. Okt, 2006, 17:38, upravené celkom 2 krát.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
pamat je v prvom slote samozrejme, bolo to skusane pri nenataktovanom stroji. ked je na 2,3 GHz, delicka na 200, HT 4x.....ide len o to ze to je detekovane inak ako to je nastavene a to iba pri delickach 233 a 250 (a teraz neviem ci to len tak ukazuje alebo to aj tak je v skutocnosti nastavene) kazdopadne na novu dosku sa uz caka dufam ze bude o dost lepsia (Asus A8R32 MVP-Deluxe) ..... pri nizsich to detekuje normalne ale chcel som pri nepretaktovanom stroji dat delicku 250 aby ramka bezala na ddr500.....no bohuzial to ukazuje len tolko co som napisal
NB Acer Aspire 3810T
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
bios si robi kazda firma ku kazdej doske sama...respektive ho kupi, ale co tam bude rozhoduje ona....co vyrobca to ine polozky v biose...allshe napísal:uvidim co za chipset bude ten Ati crossfire xpress 3200
co som pozeral nastavenia biosu tak je tam toho hodne cize bios by nemal byt najhorsi a na ten chipset som vazne zvedavy:)
Osobne mam Xpress 3200 od ATI a co sa tyka pameti no problema. Ovsem pri tych lepsich doskach , kde patri aj Asus je na nete , ake pamete su certifikovane. Potom sa netreba cudovat , ze to nejde , alebo ide. K tvojmu problemu , bolo by mozne odskusat ine pamete nech sa vyluci , ze je zla doska ?
Naposledy upravil/-a AjsTi v Pi 27. Okt, 2006, 08:05, upravené celkom 1 krát.