problem s ati radeon x1600 pro 8x agp hdmi
problem s ati radeon x1600 pro 8x agp hdmi
mam problem s vykonom karty.. napr. v cs1.6 mi pada fps na 60 pri stretnuti viacerych hracov.. kedze predtym som mal gforce4 mx440 co je sunka a pri nej som mal stale 100fps mi to pride divne ze s novou grafikou mam menej fps.. ovladace mam catalyst 6.9 ovladac na monitor tiez.. bios som updatol..chipset tiez.. a este jedna vec, pri starej karte som mal vyssie refresh rate ako pri novej.. zhruba +20hz na kazde rozlisenie..
jedine v com by mohol byt problem je ze mam dosku 4x agp a karta je 8x agp.. ale to sa mi nezda zeby taky upadok vykonu karty kvoli tomu..
ak by mal niekto nejaky napad co s tym bude vdacny
jedine v com by mohol byt problem je ze mam dosku 4x agp a karta je 8x agp.. ale to sa mi nezda zeby taky upadok vykonu karty kvoli tomu..
ak by mal niekto nejaky napad co s tym bude vdacny
no øesit se to da... ale je to celkem slozity.
Zkus nejdøiv pøejmenovat spoustìci soubor od CS na uplnì jine jmeno napø. cokoliv.exe
casto byva chyba v novìjsich ovladacich - tim pøejmenovanim se na x1600 øesi FEAR a dalsi hry, tøeba to pomùze
Pokud to nepomùze, tak ti dopisu tu slozitìjsi variantu.
Zkus nejdøiv pøejmenovat spoustìci soubor od CS na uplnì jine jmeno napø. cokoliv.exe
casto byva chyba v novìjsich ovladacich - tim pøejmenovanim se na x1600 øesi FEAR a dalsi hry, tøeba to pomùze
Pokud to nepomùze, tak ti dopisu tu slozitìjsi variantu.
Karty Ati a myslim ze aj Nvidia su uz vsetky "series" . Myslim iba tie starsie ,ktore ma klasicke definovane , ze sa jedna o gigabyte , sapphire a podobne. Alebo to bolo este znacenie pred catalyst. Apropo mohol by si sem dopisat ake mas cele pc ?
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
A co skusit vypnut Vsync ? Podla vsetkeho je to default zapnute pri instalacii driverov , pre graficke karty ATI.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
U tejto karty som mal s default chladicom v idle okolo 55 stupnov stale , zalman to poriesil , a lepsie vetrana case a teplota je 44 idle. Co tak reinstalnut este DirectX pripadne CS-ko.Crusader napísal:je podla vas teplota karty 60 stupnov v klude normalna? a to som prestavil FAN na 80% vykonu..
- barco
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
je to este v norme, ale mohlo by to byt menej - vid.
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=14647
prispevok od nEph06...
jake mas teploty v zatazi??? a ces co si to meral???
vidite, na co je dobry dred o teplotach kariet
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=14647
prispevok od nEph06...
jake mas teploty v zatazi??? a ces co si to meral???
vidite, na co je dobry dred o teplotach kariet