World of Warcraft
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Re: World of Warcraft
je to len moj pocit, alebo je prot warr naozaj najtazsi z tankov? kedysi som este sice skusal len bdk (a ostatne tank classy mam len lowlvls cize, asi mozno hovorim blbost) a ten mi prisiel superEz, a ked pozeram ako dps na ine tanky ci nejake streamy, tak mi to pride tiez uplna pohoda.
sco z g method, robi co patch to ranking tankov a tentokrat je warr predposledny (predtym. co si pamatam byval posledny)
sco z g method, robi co patch to ranking tankov a tentokrat je warr predposledny (predtym. co si pamatam byval posledny)
Spoiler: ukázať
- paranoid.asian
- Používateľ
pejci, ale skoda. lebo ma bavi ten warr. paci sa mi ze moze takmer vsetky zbrane, tak si mozem farmit itemy na tmog a pod.
a co taky guardian?
ale, odmietam expit uz nove
este potrebujem mirror maina, cize rogue u allikov spravit a nejaku ranged classu (asi priesta, lebo moze dmg i heal) a vybavene pre mna -.-
a co taky guardian?
ale, odmietam expit uz nove
este potrebujem mirror maina, cize rogue u allikov spravit a nejaku ranged classu (asi priesta, lebo moze dmg i heal) a vybavene pre mna -.-
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
my mame prot warra main tanka chodim s nim pluska teda chodil som na afixoch so 40% dmg na bossoch +10 360il nebol problem healnut ho zalezi do coho ide... masterka dava block a teda nedostava velke supy a teda neumrie necakane alebo teda aspon mi to tak pride po tych hodinach healovania... ofc ak komunikujes tak skapat by nemal o tom ale nehovorim...
a k wowku vseobecne ? guilda nam zacinala s velkym hypom vsetko bolo super ale core raider hraci jeden za druhym odchadzaju... nebavi ich to a my sa stale nevieme dostat na mythicu ani cez zekvoza (lebo ani dva raidy neprogressujeme co by len v podobnom zlozeni) aj ked mame tak 10 ludi hrozne schopnych... no proste smutne
a k wowku vseobecne ? guilda nam zacinala s velkym hypom vsetko bolo super ale core raider hraci jeden za druhym odchadzaju... nebavi ich to a my sa stale nevieme dostat na mythicu ani cez zekvoza (lebo ani dva raidy neprogressujeme co by len v podobnom zlozeni) aj ked mame tak 10 ludi hrozne schopnych... no proste smutne
- paranoid.asian
- Používateľ
neni lepsie pre prot warra ist versatilu kvoli ignore pain? predsa len, ip spamujem castejsie ako sb
ja som v takej g, kde sa nam tabor rozdelil na casuals a tryharderov. je tam pokus, ze vytvorit r1 a r2 a hrotici nech si hrotia a nestresuju chillzone.
som zvedavy co z toho bude.
ja som v takej g, kde sa nam tabor rozdelil na casuals a tryharderov. je tam pokus, ze vytvorit r1 a r2 a hrotici nech si hrotia a nestresuju chillzone.
som zvedavy co z toho bude.
- elementar
- Sponzor fóra silver
inak ak by mal niekto zaujem sa pridat tak kludne SS... raid time mame nedela streda stvrtok od 19-22 viac nie aj to v poslednej dobe nie je pravidelne lebo chybaju ludia... vsetci pracujeme niekto poobedne atd nehrotime to tak strasne ale zatial nas to bavi no... staci ked vies co a ako mas hrat
noo momentalne mam vsetkych tankov vyexpenych a zacal som s prot warrom, do +10 mythicov je to naozaj najslabsi tank imo
v raide si vedie trosku lepsie ale tiez nic moc
dk a monk su momentalne top a za nimi dh
v raide si vedie trosku lepsie ale tiez nic moc
dk a monk su momentalne top a za nimi dh
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Kurnik mna to expenie tak nebavi, ze uz vyexpit alta bola pre mna dvojtyzdnova tortura Ale Disco Priest inak zatial velmi fajn
- elementar
- Sponzor fóra silver
my sme po 100 pulloch zabili zekvoza https://www.warcraftlogs.com/reports/P9 ... pe=healing... bolo to hlavne o ludoch dvaja, traja konkretni hraci dokazu pokazit 90% pullov. stacilo ich vymenit
encounter ma bavil no a dalsi v poradi vectis to je pekna rakovina
encounter ma bavil no a dalsi v poradi vectis to je pekna rakovina
- Matej.T
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Ten healing meter máte dajak otočene Ešte ani Atonement nebol nerfnutý
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
- elementar
- Sponzor fóra silver
nuz ako vravim nemame 20 dobrych hracov bohuzial... datac je prepadak ludia odchadzaju
- Matej.T
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Tiež som to ukončil, joinol som novú guildu a ani nie je dostatok ľudí na progress... Vidím, že to nebude jediná guilda
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
- rulerkelso
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Jún, 2018, 15:22
Podľa mňa až vyjde Classic, tak poľahky prekoná v popularite retail. Alebo je to aspoň môj divoký odhad
Dnes už proste ťažko nájsť "ozajstné" mmorpg so všetkým, čo k tomu patrí: tie ktoré som v minulosti skúšal sú postihnuté syndrómom strieborného podnosu a zamorené všelijakými qol zlepšovákmi. Zrejme sa opičia práve po WOWku.
Blizzard spravil tú chybu, že chcel hru sprístupniť širšiem záberu hráčov - tj. dnešní hráči, ktorí chcú mať všetko rýchlo a hlavne bez námahy. Tým si odháňajú milovníkov RPG, pre ktorých bola hra pôvodne určená a zároveň sa nezavďačia ani tým druhym, ktorí radšej preferujú rýchle a dynamické hry v štýle battle royale, MOBA, DOTA... takže je jedno čo všetko ešte zjednoduchšia a urýchlia. Zakaždým to hre len uškodí.
Pokiaľ classic wow uspeje, možno sa Blizzarďákom konečne otvoria oči, že mmorpg hráči nechcú jednoduchosť, dungeon findery, gazilión obtiažností toho istého contentu a podobné srákory ale hĺbku (tým myslím navrátiť RPG prvky, ktoré wow malo v minulosti), možnosť volieb, bohatší progres postavy a experimentovanie s talentami, atď.
Classic uršite skúsim keď vyjde, Vanillu som nikdy nehral tak to aspoň bude pre mňa čosi úplne nové.
Snáď poskytnú nejaké bližšie info na Blizzcone.
Dnes už proste ťažko nájsť "ozajstné" mmorpg so všetkým, čo k tomu patrí: tie ktoré som v minulosti skúšal sú postihnuté syndrómom strieborného podnosu a zamorené všelijakými qol zlepšovákmi. Zrejme sa opičia práve po WOWku.
Blizzard spravil tú chybu, že chcel hru sprístupniť širšiem záberu hráčov - tj. dnešní hráči, ktorí chcú mať všetko rýchlo a hlavne bez námahy. Tým si odháňajú milovníkov RPG, pre ktorých bola hra pôvodne určená a zároveň sa nezavďačia ani tým druhym, ktorí radšej preferujú rýchle a dynamické hry v štýle battle royale, MOBA, DOTA... takže je jedno čo všetko ešte zjednoduchšia a urýchlia. Zakaždým to hre len uškodí.
Pokiaľ classic wow uspeje, možno sa Blizzarďákom konečne otvoria oči, že mmorpg hráči nechcú jednoduchosť, dungeon findery, gazilión obtiažností toho istého contentu a podobné srákory ale hĺbku (tým myslím navrátiť RPG prvky, ktoré wow malo v minulosti), možnosť volieb, bohatší progres postavy a experimentovanie s talentami, atď.
Classic uršite skúsim keď vyjde, Vanillu som nikdy nehral tak to aspoň bude pre mňa čosi úplne nové.
Snáď poskytnú nejaké bližšie info na Blizzcone.
Intel Core i7-8700K 4.7GHz, Intel Z370, RAM 32GB DDR4 3200MHz, NVIDIA GeForce GTX1080Ti 11GB, SSD Samsung 960 EVO 500GB + HDD 3TB
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
hmm no ja asi zaziam skor opak ako vy vsetci
tento datac ma neskutocne bavi a skor ma odradza ako moc su vsetci "hardcore" okolo mna, kde nieje problem o ludi ani o postavy, preto som aj vcera zmenil guildu na viacej casual
tento datac ma neskutocne bavi a skor ma odradza ako moc su vsetci "hardcore" okolo mna, kde nieje problem o ludi ani o postavy, preto som aj vcera zmenil guildu na viacej casual