V prednom vrecku nezavadzia ničomu keďže je pod bodom ohybu, v rovine so stehnom. Cez mobil som ohýbal nohu iba ak som si vykasal gate nad pupok ako dedko, a to sa mi aj tak potom zarezávali do gulí

6" mobil už jemne trčí z vrecka (vidno hranu ale prakticky nič z displeja), mne to však absolútne nevadí keďže ho aj tak nevidno lebo je zakrytý tričkom a ani v obleku si nepamätám že by som mal s tým nejaký problém

A k tomu prispôsobeniu veľkosti displeja - fyziku neodrbeš, na menšiu plochu toho vždy zmestíš menej a máš automaticky obmedzené možnosti. Prešiel som si postupne od 3" Android mobilu k terajšiemu 6" a je to obrovský pokrok v použiteľnosti a prívetivosti, a to v dobe toho 3" boli všetky mobily také malé takže aj stránky a appky boli na takú veľkosť prispôsobené - a tak to aj vyzeralo, nič sa tam nezmestilo a bolo treba furt preklikávať a presúvať sa medzi obrazovkami kým si našiel čo si hľadal, a keď vyskočila klávesnica či popup tak si už prakticky nič pod tým nevidel lebo sa to nezmestilo, často ani len tú kolónku do ktorej si písal ak nebola úplne na vrchu, nehovoriac o krpatých písmenkách klávesnice do ktorých bol problém sa trafiť hrubým palcom. Zoomovať sa dá, ale je to väčšia otrava ako prechytávať mobil v jednej ruke či pomôcť si druhou rukou a strácaš prehľad o zvyšku obrazovky ktorú máš mimo zoomu a ráta sa s tým že ju vidíš.
Pekne to vidno aj na hre Clash of Clans, keď začínala boli bežné 4" displeje, bola jednoduchá a na malých displejoch dobre hrateľná. Po rokoch vývoja je na 4" displeji prakticky nehrateľná, je tam väčšia mapa, viac budov, viac jednotiek, pokročilejšie mechaniky, viac potrebných informácií... čiže na malý displej len veľmi jednoduchá hra, na väčšom si môžeš dovoliť aj niečo pokročilejšie