mam chut urobit refresh aktualnej zostavy - 2500K 4.5ghz, nh-d14, 1080ti gigabyte aorus, 8gb ddr3, 500gb ssd. Teraz ked sa nahodou hravam je to full hd, ale na Vianoce to asi vidim na novy monitor.
Pouzitie PC: obcas hram CSGO a teraz budem viac pracovat v Rku, rychlejsi procesor tomu pomoze, inak robim s pythonom a cudou.
CPU: Asi mi to vychadza na 9600K z alzy - s akciou: "vymena nevhodneho darceka" mozno po vianociach vratim a zoberiem 9700k (podla cien), 345 euro a za mozno 30 euro predam farcry V co k tomu davaju....
DOSKA: grafiku mam v prevedeni aorus, moc sa mi to nepaci, ale uz som si tak niekedy vybral...

RAM: 16gb G.skill tridentz rgb 3200mhz cl16, asi z tichepc, kvoli dozivotnej zaruke, bude to taky zlaty kompromis? Bude takato 44mm ramka v pohode s nh d14?, Lebo terajsie ramky mam 40mm, ale na novej doske bude asi troska ina poloha ram slotov od cpu socketu.
TEPLOVODIVA PASTA: mam doma 7 rocnu noctua pastu, ale to bude stare uz, kupim novu pastu NOCTUA NT-H1? Alebo je teraz nieco ine trendy?